Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b_c

Co oznacza jesli facet mowi ...

Polecane posty

Gość ioioioio
Niestety nie mam teraz czasu i już stąd spadam także nie podam Ci gg. Poza tym ja Ci nie odpowiem na pytanie czy jemu na Tobie zależy, bo to możesz stwierdzić tylko Ty sama. Może spróbuj pospotykać się teraz z nim bez seksu, ale być miła, wciągać go nadal w swoje życie i sprawy, zobaczyć czy on wprowadza Cię w swoje życie i sprawy. Jeśli mu na Tobie zależy na pewno go to nie zniechęci! Po jakimś czasie możesz też wyjść z pytaniem, ale niezbyt nachalnym, jak on sądzi, czy możecie zostać parą, czy może was łączyć coś więcej niż koleżeństwo i seks. To, że komuś na Tobie zależy widać i czuć, więc na pewno się zorientujesz. Powodzenia!

Gość b_c
nr 5809113 dziekuje z gory

Gość b_c
ok dziekuje Ci🌻

Gość ioioioio
Ale ja się na prawdę nie poczuwam do bycia ekspertem i decydowania o czyimś życiu! To Ty sama musisz zdecydować. Zresztą jak się pojawiają takie topiki to zawsze są głosy: rzuć go albo próbuj dalej, jest szansa. I kto ma rację? Co zdecydować? Może jest tak, że sam nie wie czego chce, chce mieć jeszcze czas do namysłu i faktycznie coś z tego będzie. Może myśli, że to jednak nie to. Musisz go po prostu obserwować i czas Ci da odpowiedź. Nie zaszkodzi też, co powtarzam, albo delikatne wypytanie jak się zapatruje na waszą znajomość dalej, albo rozpoczęcie traktowania go jako swojego chłopaka. Jak tego nie chce to da Ci to do zrozumienia, jak chce to się wszystko potoczy dalej.

Gość b_c
No ale w tym problem iz ja jak widzisz wszytsko traktuje troche inaczej. On mi mowi ze mnie "Tylko" lubi to odrazu interpretuje to jako bycie tylko dla seksu :o Dzieciok ze mnie ..albo syndrom jakis z dziecinstwa:P:P