Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubionaaa

Jakie rozmiary ciuszków dla niemowlaczka??

Polecane posty

Gość pogubionaaa

szykuję wyprawkę, ale nie wiem do końca na jakich rozmiarach sie koncentrować?? na 56 mam niewiele, wiecej na 62 i troszkę na 68. Nie wiem ile mam kupić na 56?? Boję się że dzieciaczek szybko wyrośnie a szkoda mi pieniażków za dużo wydawać na tak krótki okres.

Gość marta1979...
a ja dzidzia sie urodzi wieksza niz 56 cm to te ubranka na 56 zalozysz moze raz czy dwa.

Gość nie kupuj
zbyt wiele rozmiaru 56 dzidzius moze sie okazac wiekszy, najlepiej 62 nawet lepiej sie ubiera maluszka w wieksze ubranka

jak Ewela sie urodziła to kupiłam pare dosłownie pare ciuszków w rozmiarze 56,w większości miałam ubrań w rozmiarze 62

Zależy w jakim sklepie kupisz. KaphAhl na przykład ma duże rozmiary. Na tyle duże, że w ciuchach na 50/56 córka chodziła do 3 miesiąca życia (a jak się urodziła, miała 55cm). H&M ma też sporawe, C&A... A te wszystkie polskie firmy, a także hipermarketowe oraz na przykład 5-10-15, to mają rozmiary maciupkie, z pajaca na 62 z 5-10-15 Lusia wyrosła jak miała 2 tygodnie :o I do teraz tak jest. Z 5-10-15, Mini Mome (Realowe ciuchy) nosi ciuchy spokojnie na 86 - wcale nie zbywa, a z KaphAhla na 68 sa nadal OK ;) A ma 10 miesięcy :) Także nie powinno się rozmawiać o rozmiarze nie biorąc pod uwagę firmy.

Ja mialam glownie ciuszki 62-68 i chyba ze dwie sztuki na 56. Moj synek jak sie urodzil mial 48 cm i we wszystkich ciuszkach po prostu sie topil, wiec musialam dokupic kilka sztuk mniejszych. Teraz ma 5 tygodni i powoli zaczyna z tych mniejszych wyrastac, wiec na pewno nie warto ich kupowac duzo:)