Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesniara_ra

Znalazłam przed chwilą taki wpis na onecie

Polecane posty

Gość wiesniara_ra

Chodzi o to ,że Polki są naturalne jak proteza , zero ciepła w większości przypadków papierem ze studiów maskują swoją głupotę.Posiadają wykształcenie niejednokrotnie wyższe co sprawia ,że uważają się za nie wiadomo jak cudowne , natomiast nie da się z nimi rozmawiać na jakikolwiek swobodny temat inny niż praca i studia. Poza tym ich główną cechą w wielu przypadkach jest foch ze względu na niedowartościowanie , oraz niczym nie poparte wysokie mniemanie o sobie , co powoduje brak ciepła i jakichkolwiek naturalnych reakcji w stosunku do mężczyzny . Do tego należy dodać nadmierny makijaż , który niszczy cerę po kilku latach tak , że Polka dobrze wygląda z daleka , im bliżej tym bardziej skóra "piękności" przypomina skórę nosorożca . Nie należy też zapominać o tym ,że w większości przypadków Polki dzielą się na główne kategorie : A) Wesolutkie blacharo tipsiary - tak wyzwolone ,że spały ze wszystkimi w promieniu min. 10km. Ich głównym celem jest wypięcie się łysemu karkowi z łańcuchem i furą . B) Pseudo wykształcone , sztywne panie , zazwyczaj milczące i rzadko wypowiadające swoje zdanie, aby mimo posiadania dyplomu uczelni nie wydać się ze swoją głupotą . Ich głównym celem jest wypięcie się facetowi z furą , w koszulce ze sztywnym kołnierzykiem ,który nie będzie nic od nich chciał. C) Testerki- śpiące z murzynami , arabami itp. bez względu na późniejsze konsekwencje Normalnych Polek, które potrafią wspomóc faceta w trudnych chwilach zamiast żądać tego "co im się należy" niestety już prawie nie ma, stąd powodzenie między innymi Azjatek , których ciepło , naturalność zachowania oraz wesołe figlarne spojrzenie zamiast "focha" bije Polki na głowę . ~Wieczny turysta , 10.09.2008 10:15 Myślę, że autor trafił w sedno. Mówię to jako Polka.

Nie wiem kogo spotykasz w swoim zyciu, ale ja od takich trzymam sie z daleka. I nie popieram generalizowania. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze np. Anglicy bardzo cenia sobie Polki wlasnie za cieplo, wparcie i zaufanie jakim moga je obdarzyc. Komentarze na temat tego, ze jestesmy latwe mozna sobie darowac. Ja nie zaliczam sie do tej kategorii i nie mam nic do powiedzenia na ten temat.

Jest jeszcze kategoria D Normalne dziewczent czerpiące satysfakcję z sesku, ale tylko z normalnymi, godnymi zaufania partnerami, potrafiącymi zaspokoić ich potrzeby Które nie czytają bzdur i im nie wierzą...

strasznie krzywdzace, zwlaszcza wobec Polek, ktore sa normalnymi kobietami. nie wiem, w jakim towarzystwie obraca sie ow turysta i ty, ale chyba w jakich slumsach. wspolczuje z calego serca.

po cześci prawda zwłaszcza jeśli chodzi o to dowartościowywanie się... wszystko bierze się z tego, że spory odsetek polskiego społeczeństwa to patologia. zdarzają się takie dziewczynki co to chcą być kimś więcej niż ich rodzice, ale niestety za bardzo sobie to biora do serca i dodatkowa nie doświadczyły nigdy żadnych uczuć rodzicielskich- stąd ich chłód i niedostępność. o!

Gość Coala z katarem
totalna bzdura ze nic tylko pierdnac w twarz temu turyscie

Sesek, Komi, to jest coś o czym Ty możesz tylko pomarzyć :P

Gość Zieeeeeeeeeeewam
jak zwykle wszystko sprowadzone do kwestii seksu przez tego turystę od siedmiu bolesci. widocznie w tym tkwi jego największy problem.😴

Gość siedmiomilowy bamboszek
A ja sie zgadzam z tym opisem, wiadomo, każdy mimo takich uogólnień jest inny, ale generalnie kazdą laske można by dopasowac do ktoregos typu;P Jestem kobietą, polką i podejrzewam,ze do mnie pasuje opis B...hehe

Gość Coala z katarem
buahahaha...i stad nick bamboszek?

kurcze, ja uwazam, ze nalezy a ten opis spojrzec nieco z przymrózenim oka. Bez przesady, zaraz wszystkie puste laski zaczną sie obrazac...co za naród;/ A bamboszek, bo lubie ciepłe kapciaki i brzmi to zabawniej niz "but". Taka gra słow matołki;]

poprawiam: przymruzeniem ;p

Gość migrena nagminna
facet bardzo gardzi kobietami , wąskie kryteria, chory umysł, może obracał sie w takim towarzystwie a później ma pretensje do świata

bamboszek powiem ci tak: z przymruzeniem oka mozna potraktowac takie opisy raz, dwa moze i trzy ale kiedy pod kazdym tematem o Polkach pojawia sie 10 takich tekstow, to dostaje sie $#^$@%#$^. Nie jestem pusta, ale mam juz dosc. Faceci powinni popatrzec na siebie i swoje zycie.

Wedlog mnie faceci, ktorzy naprawde myslą tak o kobietach już są wystarczająco pokrzywdzeni przez los;p Ja nie mam zamiaru sie czyms takim dolowac. Wiem ile sama jestem warta, mam faceta,ktory mnie docenia i uwielbia i wiem jak On patrzy na kobiety. Wiem,ze jest wartosciowy, bo uważa, ze kobiety to wspaniale istoty. Mysle, ze tylko faceci pokrzywdzeni przez los, bądz kobiete;P tworzą takie opisy. To taki sygnał, ze nalezy im wspolczuć;D hehe

Albo są zakompleksieni i wyżywają sie na kobietach;D sasasa frajerzy;]

Wychodzi na to, ze nie jestem kobietą narodowości polskiej, pewnie mnie rodzice adoptowali w Wietnamie

Gość wiesniara_ra
no to pora na klasyfikacje polskich panów: typ A - fan tlenionych tipsiaro-solarek, wielbiciel muzyki techno, często ma na sobie dres, ewentualnie bluzę dresową, bezmózgi cwaniak (często- gęsto dobrze zbudowany) typ B - wymizerowany intelektualista, taki , co to mu się mięśnie trzęsą z wysiłku , jak przesunie wersalkę z jednego końca na drugi koniec pokoju, onieśmielony w stosunku do dziewcząt realnych, ale na wszelkich czatach i forach typu kafeteria wykazujący cechy rasowego buchaja typ C - odpowiednik szarej myszki, prosty, uczciwy, wierny, ale nudny, niczym cię nie zaskoczy typ D - zakompleksiony człowieczek, niezbyt urodliwy, który nadmiarem energii pragnie zatuszować swoją szpetotę, nachalny, gadatliwy typ E - na wymarciu: inteligentny, przystojny, dowcipny, z lubieżną iskrą w oku, WIERNY

Gość wiesniara_ra
poza tym istnieją mieszanki typów - np. mieszanka typu A i typu D

Wieśniara, dobre o panach :D I w przeciwiństwie do klasyfikacji kobiecej (gdzie nie udało mi się odnależć ani siebie ani wiekszoaści znanych mi kobiet) całkiem trafne Wnoiosek, kobiety są fajniejsze, nic dziwnego, ze sporo jest samotnych ;-)

Gość wiesniara_ra
a co na to panowie?

Gość prawdziwy samiec
a co powiesz o sobie autorko klasyfikacji? :O