Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia321

ile czasu potrzeba facetowi?

Polecane posty

Gość karolcia321

witam, mam pytanie:) jak dlugo zajmuje waszym facetom dojście kiedy robicie mu dobrze np reka? bo wydaje mi sie ze mojemu zbyt duzo czasu i zastanawiam sie czy to moze moja wina;/

Gość hilaryyyy
hmm nie wiem okolo 15 minut pewnie

Gość karolcia321
no wlasnie mojemu to tyle zajmuje jakies 15-20 min ale slyszalam ze niektorym zajmuje to tylko 2 minuty wiec sie troszke zalamalam;/

Gość Coala z katarem
kazdy ma inaczej. na to sklada sie stopien podniecenia, odstep czasu od ostatniego orgazmu, to jak dziwczyna to robi...nie ma standardwoego czasu:)

Gość jker
ale slyszalam ze niektorym zajmuje to tylko 2 minuty wiec sie troszke zalamalam;/ jak ktos posci to moze mu tyle zajac . Poza tym jak facet dochodzi tak szybko to znaczy ze kobieta to zle robi . Co to za przyhjemnosc co trwa 2 minuty . LEpiej 15 minut . Pamietaj ze przyjemnosc to nie tylko orgazm a im dluzsza tym lepsza.

Gość karolcia321
tak wiem ze faceci wola ustami i szczerze powiem ze musze sprobowac:) zobaczymy moze cos przyspieszy:)

Gość karolcia321
dzieki jker:) poczulam sie zdecydowanie lepiej:)

Gość jker
seks ktory trwa 2 minuty jest smieszny i facet mimo dojscia moze czuc sie niezaspokojony. ROb tak zeby nie dochodzil za dlugo czy za krotko . Wytrawna kobieta w te klocki powinna wiedizec jak to robic

Gość jker
co nie zmienia faktu ze 2 minuty to porazka . Chociaz raz na jakis ( 5 - 6 lodow ) czas mozna i tak .

Gość karolcia321
niedawno uslyszalam od kolezanki ze jezeli macham reka 15 min to strasznie dlugo i ze chyba jest z nim cos nie tak... wiec dlatego sie tym zaniepokoilam, bo to dopiero moje pocztaki;) myslalam ze moze go wystarczajaca nie podniecam:(

Gość dadadadada
20 minut, zazdroszcze... mojemu zajmuje to ok godziny,,,