Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazadziwiona...

czy to normalne ze nie wiem o facecie...

Polecane posty

Gość onazadziwiona...

Mam faceta, jest super, dogadujemy sie jest czuły i opiekuńczy, znamy sie prawie od roku, od 2 miesięcy jest tez sex, a ja nadal nie wiem gdzie mieszka, jest bardzo miły, czuje sie bezpieczna przy nim, nie ma zony, mieszka z rodzicami, spotykamy sie 2 razy w tygodniu, moge na niego liczyć, ale juz zgubiłam się czy to dla niego coś poważnego, mówi że mnie Bardzoooo Lubi, ale czy kocha?, moge na niego liczyć, zawsze mnie wspiera, jest jak go potrzebuję, jestem od niego starsza 5 lat, mam córkę i jestem po rozwodzie on jest kawalerem, czy on się mnie wstydzi?, boi się co powiedza rodzice?, smutno mi ze nie znam jego znajomych, że mnie do siebie nie zaprasza, nie wiem co dalej :(

Gość onazadziwiona...
ulicy

Gość onazadziwiona...
eee no nie, mam swój honor!

Gość JakoMuzykant20
pewnie nie do końca mu odpowiada to, że jesteś starsza.... albo obawia sie co pomysla rodzice... Jesli z nimi mieszka, to znaczy, ze liczy sie z ich opinia. Porozmawiajcie o tym.

Gość Coala x
zona klossa sie za duzo naogladalas czy maz jescze nie wrocil z pracy:) a czy info gdzie mieszka jest ci tak bardzo niezbedne do zycia? czy nie wystarczy ze okazuje ci uczucie?

Gość Mała aleja róż
Jak można być w związku od roku i nie mieć takiej podstawowej informacji? Heh... Dziwne.

Gość Mała aleja róż
Żona-seks można mieć z każdym,nie każdemu można ufać:(niestety wiem coś o tym

Gość Coala pohiszpanski
Zona - maz powinien cie wziasc na kolana i kilka klasow wymierzyc. powinnas go adorowac, dopieszczac i .....laske zrobic:)

Gość Mała aleja róż
Właśnie-mój chłopek zaraz z pracy wróci więc muszę się postarać jedzenia mu nie przypalić;) do miłego

to nie jest normalne albo nie chce cie narazie przedstawiac rodzicom albo ma cos do ukrycia przed toba moze chodzi o to ze jestes starsza masz dziecko i jestes po rozwodzie i dlatego on sie waha

Gość mam podobnie..ale nie do konca
nie martw sie niektórzy faceci/chłopcy potrze bują więcej czasu

Gość onazadziwona
zawsze ja poruszam ten temat to on sie jakos wykreca

Gość onazadziwiona
kurcze juz sama nie wiem co o tym myslec, albo jest niedojrzały emocjonalnie, albo cos z nim nie teges, zawsze trafiam na dziwaków cholera

a może zamiast "poruszać temat" spytaj go wprost: "gdzie Ty właściwie mieszkasz? i dlaczego jeszcze nie zaprosiłeś mnie do siebie??"

Gość onazadziwiona
kiedys zapytałam to sie dowiedziałam ze kolo multikina wiem gdzie to ale przeciez nie bede sie głupio pytac o nr ulicy i domu

Gość onazadziwiona
ale mi wlasciwie o to nie chodzi żebym do niego jeździla, nie musze poznawac jego rodziców, to akurat nie jest juz dla mnie ważne, ale chodzi mi o jakąś inwencję z jego strony, żeby powiedział "chodź idziemy na piwko poznam cie z moimi znajomymi" a tu nic! ciągle spotykamy sie u mnie, albo jedziemy gdzies fakt na pizze lub do sklepu ale zawsze sami

Gość eM.
To nie mozesz mu powiedziec, ze chcialabys poznac jego znajomych? Podstawa zwiazku jest rozmowa - on sie niczego sam nie domysli...

Gość troche to rozumiem
bylam sporo z facetem, niestety nas dzielila odleglosc, to on przyjezdzal do mnie wiec nie mialam za bardzo jak poznac jego znajomych czy rodzine.. znajomych znalam ze slyszenia, natomast o rodzinie nie wiedzialam prawie ze nic... pytany o rodzenstwo, nie odpowiadal albo bylo 'spytaj mojego ojca', wiedzialam tylko tyle ile dalo sie uslyszec podczas rozmow przez tel :o nie wiem skad sie to bralo i bierze w niekorych ludziach, ale nie jest on wyjatkiem ;)

Gość a nie wpadlas na to ze...
...ma dziewczynę, żonę a Ty skarbie jesteś jego kochanicą???.. odkrywcze, nie? :)

Gość obornik
Znowu przeczytalem tylko pierwszy list. Nie wiem jak potoczyla sie sie dyskusja. Powiem ci szczerze, ze cala sprawa bardzo brzydko mi wyglada. Nie chce cie straszyc, ale ten gosc najwyrazniej ma na mysli tylko seks i nic wiecej. Na miejscu tego goscia zachowywalbym sie dokladnie tak samo gdyby mi chodzilo TYLKO o seks. Nie jest jednak wykluczone ze pojawi sie tez uczucie. Jezeli zalezy ci na zwiazku to musisz zrobic jakis ruch i zobaczyc jak sie on wtedy zachowa

Gość tak szczerze
a ile on ma lat?

Gość chlodny poranek
on cie nie kocha, on cie tylko lubi, a ty glupia mu jeszcze dvpy dajesz. tylko pogratulowac :o

Gość szybko dobra rada
chodzi tylko e seks a takie rozwodki kreca wiedza w czym rzecz ;) i dobrze rucha?