Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judka25

kamuflaz nog

Polecane posty

Witam! czy ktos moze wie czym i jak mozna zatuszowac zasinienia po urazie na nogach do krotkiej sukienki? Z gory dziekuje za rady!

Gość ja uzywam fluidu do nóg
Sally hansen, nie kryje calkowicie, ale o wiele mniej widać wszelkie niedoskonałości skóry

Gość kickic
a maja byc w rajstopach czy bez?

w rajstopach kickic To jest duze zssinienie na piszczeli no i na dodatek rana szyta nogi nie clakiem wygojona ide na wesele i nie zapowiada sie na poprawe wieksza a sukienka kupiona:(

ewentualnie kryte rajstopy tylko nie wiem jaki kolor do bezowej sukienki z czarna koronka u dolu

a, to jak w rajstopach, to fluid raczej odpada. Rajstopy kupilabym cieliste

Gość kickic
kryjace rajstopy.hmmm?jak sukienka zwiewna ,lekka to bedzie glupio wyglądalo. moze dobierzesz plaster taki bez opatrunku w kolorze skory? dobry tez jest jasny korektor a na to kryjacy fluid. jak cie to stresuje to wybierz plaster a rajstopy nie cieniutkie tylko takie srednie .albo plaster na szwy a fluid na since?zgraj to wszystko z kolorem plastra/skory.nikt nie padnie trupem jak zobaczy opatrunek;)kazdy moze sie poturbowac...

no fakt, do zwiewnej sukienki to chyba nie bardzo grubsze rajstopy:o A może z jakimś wzorem?:> Mialam kiedyś takie, 15 DEN, a na tym był taki nieprzezroczysty, ornament, tylko sukienka musi być wtedy bardzo prosta :o

sukienka jest na ramiaczkach ale nie do konca zwiewna.Material jest sztywny jasny bez z bardzo dopaasowanym gorsetem a moze kryte jasne rajstopy?