Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwirek

kocham

Polecane posty

Gość cwirek

czy mozna kochac dwie kobiety naraz mi sie to wlasnie przytrafilo juz z rok sie z tym zmagam i nie wiem co poradzic.

Gość dwóch nie można

Gość indii
tak jest to mozliwe sa kraje gdzie faceci maja po kilka zon np. heheh

Wiesz co, współczuję tym kobietom, mam nadzieję, że wszystko się wyda a Ty zostaniesz sam, nie zasługujesz na nie...

Gość indii
wiesz jeszcze nie napisal co i jak czasem roznie w zyciu bywa rozne sa sytuacje

Gość cwirek
nie chodzi mi o malzenstwo ani o sex choc bardzo go lubie .Tylko o to ze jestem tak zwiazany emocjonalnie ze nie moge sobie dac rady bez jednej jak i bez drugiej.I to mnie strasznie doluje .Jestem zawieszony pomiedzy ;jakby to ujac dwoma swiatami bez kturych nie moge zyc

Gość indii
tak to jest mozliwe bardzo trudna sytuacja

Gość dwóch nie można
chcesz powiedzieć, że jesteś z dwoma jednocześnie ??? co za ku**stwo !!!

Gość cwirek
ani jedna ani druga nie zdradzam.One mysla ze jestesmy dobrymi przyjaciulmi ;choc daly mi obie do zrozumienia ze sa mna zainteresowane w inny sposob.Ale ja nie moge wybrac gdyz w moim przypadku tego zrobic nie moge kocham obie i tu jest szkopul

Gość indii
a czy z ktoras z nich spales??

Gość jest mozliwe
ja kocham dwoch męzczyn na raz

Gość musisz sobie zrobic test
który wykaże te własciwą

Gość musisz sobie zrobic test
potrzebna jest do tego osoba postronnam która będzie Ci zadawała pytania i mogła na Ciebie patrzeć gdy odpowiadasz. Jest taka osoba przy Tobie teraz?

Gość cwirek
nie wiem jak to powiedziec moze nie spalem ale byly to igraszki z finiszem z dwoma naraz.Bylo to tylko raz i nie powturzylismy tego choc czuje ze tego chca .Trzeba tutaj powiedziec ze zakochalem sie w nich duzo wczesniej sa to dwie kobiety przyjaciulki .Ja nie jestem takim podlotkiem mam 32latka i nie jest to mlodziencza milosc nie wiem jak z tego wybrnac,spotykamy sie razem dosc czesto i sa to fajne spotkania czuje ze zyje ,a jednak to rozdarcie nia dwie osoby mnie dobija

Jesli faktycznie masz 32 lata to wykarz sie dojrzałością, jesli to przyjaciólki to wybierając jedna z nich zranisz ta druga.......znajdz sobie prawdziwa miłość , kobietę która pochłonie Twoją miłosc tak ze nie wstarczy jej na kolejną babkę :)

Gość cwirek
wlasnie to podwujne kochanie niekiedy zbieram sie na rozmowe powiedziec in prawde ale jak sobie pomysle ze moge stracic jedno lub drugie to opuszcza mnie odwaga a moze zaryzykowac????

Gość cwirek
fajnie mowic trudniej zrobic

No cóż taka opcja istnieje ale nie ma innej mozliwosci, oszukiwac cale życie się nie da a i zyc w takim pogmatwaniu to zadna frajda. Wiem że to banał ale nie ma nic piekniejszego jak szczera i szalona miłośc a w tej chwili watpie żeby było to uczucie. Cos mi się wydaje że chyba jesteś jeszcze szalonym 'młodzincem " niz dorosłym mężczyzna.

Gość cwirek
decyzje ...duzo ich juz podjalem w zyciu i nie zawsze byly one trafne co do tej pory odczuwam.Nie jestem jak mowisz podlotkiem mam tyle wiosen ile pisalem ale dzieki za rady!