Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potzrebuje porady..1

Troche wstydliwe dla mnie pytanie.

Polecane posty

Bylam dzisaj u ginekologa. Tydzien po miesiaczce odczuwalam pieczenie po stosunku i lekkie swedzenie. Uzywalam tamtum rosa i clotrimazolum.Pomoglo, ale dla pewnosci poszlam na badanie. Pani ginegolok powiedziala mi ze w wymazie sa jakies drozdze, ze to nie grozne, spowodowala to zmiana klimatu i woda ( bo spedzalam 2 tygodnie nad morzem ) i stad te objawy. Wypisala mi FLUCONAZOLE 3 tabletki jednorazowo. i nic wiecej. Mam teraz do was pytanie juz zazylam te tabletki i jeszcze dzis uzyje masci. Chcialam sie zapytac czy moge normlanie wspolzyc, ale bylo mi roche wstyd i nie zapytalam.Nie wiem sama czy powinnam odczekac kilka dni. Prosze o rade

Gość nowa na forummmmm
mozesz wspolzyc,zreszta jak mzoesz to poczekaj i poobserwuj siebie czy na pewno minelo:)

Gość lopi
nie można współżyć przez 7 dni...boże jesteś w trakcie leczenia to nie mozesz trochę odczekać tylko musisz się bzykać?...nie pobzykasz się tydzień to od razu świat się nie skończy :O:O:O

Gość Beatkazlca
Oczywiscie, ze poczekam , jejku chcialam sie tylko zapytac, bo wstydzilam sie zapytac lekarza

Moja pani doktor nic wiecje mi nie zapisala dala mi tylko te 3 tabletki ktore mialam dzisaj zazyc i juz zazylam. Ale ja jeszcze przez pare dni pouzywam masci clitromazolum i mam jeszcze tantum rose.

Gość nowa na forummmmm
przepraszam nie doczytalam ze je dopiero wzielas, wiec lepiej poczekaj pare dni i sie obserwuj i to nic wstydliwego zapytac o wspolzycie ginekologa to normalna rzecz:) widze ze bylas u "pani" to co to dopiero by bylo jakbys poszla do "pana"ginekologa:) ja chodze do faceta i tez sie wstydze ale moj jest luzny facet i po robie glupie minki ale przejdzie mi to przez gardlo:)

Tak odczekam pisze tam ze lek dziala do 30 godzin wzielam wcozraj o 19 wiec minelo dopiero 12 godzin.

Gość wedlug mnie
to powinnaś podejść ostrożnie do współzycia bo bardzo prawdopodobne że twój partner też jest chory... ja jak miałam jakieś drożdże to gin zawsze przepisywał i leki dla mojego męża... Jeśli robicie to w gumce to nie będzie problemu...

Juz wszystko wporzadku, dla pewnosci pijemy obydwoje yugurty naturalne i kefiry.Ja stosuje jeszcze masc i tantum rose A problemem byla woda, wystarczy ze wyjechalam na 2 tygodnie gdzie woda jest zupelnie inna.Naszczescie te 3 tabletki bardzo pomogly, bo do ginekologa zglosilam sie szybko