Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie planowana ciąza31

Jak czuje sie mężczyzna kiedy się dowiaduje ze zostanie ojcem?

Polecane posty

Gość ziun pikoftn
mysli cos w rodzaju: o kurde ale przypał:o nie mam kasy nawet na markowe portki a tu dzieciora trza bedzie utrzymac:o w dodtaku wypada mi sie z nia zenic wiec koniec marzen o wielkim uczuciu z moja szkolna miłoscia:o 🖐️

Hmmm czyli nie jest zbyt szczęśliwy? Ja się czuje fizycznie dobrze,gorzej psychicznie:-(

Bo jeszcze nie powiedziałam o ciąży i nie wiem jak to będzie pozniej...

Gość maly ksiaze
"wypada mi sie z nia zenic" lol wypada, co za podejscie ;d

Gość fghytbnmju
Ja Ci napisze jak moj Ex zareagowal. Rzucil wszystko i przyjechal szybciorem do mnie. Pieknie patrzyl w oczy, usmiechal sie , slodzil, obiecywal ze nie zostawi nas, mowil jak bardzo kocha i ze jest pewien , że jestem kobieta z ktora chce spedzic zycie. Mowil o slubie trzymajac mnie za reke i patrzac czule w oczy. I wszystko to sam z siebie mowil. Ja sluchalam i do niczego Go nie namawialam. Po kilku dniach zamilk i znikl z mojego zycia bez wyjasnien :(

Gość k.lara
obawiam sie ze "wypada sie z nia zenic" jest mysla jesli nie wiekszosci to przynajmniej duzej czesci facetow ktorzy dowiaduja sie ze zostali ojcami:o

Tez sie obawiam ze zostane sama z ,,problemem,,:-(

Gość fghytbnmju
Autorko dziecko to nie problem , to jest szczescie, docenisz jak urodzisz :) Ile tatus ma lat?

A no nie jest juz taki młody:-) w podobnym wieku jesteśmy

Gość fghytbnmju
to moze nie bedzie ta reakcja Jego taka najgorsza. Normalne , ze jak nieplanowana ciaza to jest to szok dla faceta. Najwazniejsze jakie beda Jego ruchy juz po wiadomosci, ze bedzie ojcem. Trzymam kciuki :) Powiedz Mu jak najszybciej , bedziesz wiedziec na czym stoisz. Ps. Moj mlodszy od Twojego

Gość gosiak mały ...
no własnie sama tego sie boje..nieby sie zabezpieczamy ale wiadomo.. ze nie ma 100 procent pewnoesci.. moj niby mowi ze kocha jestesmy prawie 3lata.. ale jednak boje sie tego co napisała fghytbnmju ze bedzie chwile słodko a potem zniknie.. nie wiem czemu sie tak boje lek przes samotnaoscia? czy moze boje sie ze jak zniknie na pare miesiecy albo lat to bede dalej go kochała.(chociaż bede udawała jak bardzo go nie nawidze?) a potem jak odchowam dziecko to on wróci z mina niewiniatka i powi;przepraszam kochanie..byłem młódy głupi... i co wtedy?? boże dlaczego ja jestem taka pesymistka??@!?

Gość fdsafasdg
to zależy, jaki byłby mój stosunek do matki dziecka... Jeśli to byłoby z jakiegoś przypadkowego seksu z kobietą, której nie kocham, to chyba bym się pochlastał, albo przynajmniej bym się załamał... Ale gdyby to była kobieta, którą kocham, to skakałbym ze szczęścia :)

Gość jap
kurwa a miałem kupić samochód

Gość fghytbnmju
Moj Ex kochal...ale tylko w slowach :( gdybym wiedziala , ze tak postapi to bym Mu nic nie powiedziala o ciazy.

Gość BRRRRRR nawet nie mów
Ja pierd ple znów będę musiał załatwić kolejna skrobankę