Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hostessa

Praca hostessy we Włoszech.

Polecane posty

Gość Hostessa

Cześć. Dostałam ofertę pracy we Włoszech jako hostessa. Trochę poczytałam w necie i nie wiem co myśleć. Może któraś z Was pracowała i może mi coś doradzić? Nie chciałabym trafić do jakiegoś burdelu.

Gość może w dziale POZA POLSKĄ

Gość milej pracy w burdelu

Gość no ale.. przecieżżżż
te oferty nie mają nic odnośnie burdelów podobno trzeba tylko rozmawiać z goścmi klubów ładnie sie usmiechac i zachęcac do ponownego przyjścia do klubu...

Gość majorka exaclyy
też coś słyszlam na ten temat ciekawiło mnie to bardzo, ale oni tam chyba nie wymagają języka włoskiego co jest dość mocno podejrzane..

Gość klopp
Hostessa we wloszech ma inne znaczenie niz w polsce, takze zdecydowanie NIE!! Bedziesz musiala zabawiac starych ramoli, znosic ich oblesnie zachowanie i propozycje, a jak w koncu nie zgodzisz sie na dawanie dupy, to wlasciciel lokalu cie wywali na zbity pysk. Nie daj sie na to nabrac!!

Gość Praca hostessy we Wloszech
Jak ta praca ma wygladac?Bedziesz niby oferowac drinki?I beda Ci liczyc za konsumpcje?I ktory rejon?Wlochy czy moze ktoras z wysepek? Bylam,wiec napisze jak jest.Nie beda Cie macac-chyba,ze sie dasz-nie bedziesz zachecac do drinkow bezposrednio,ale musisz zainteresowac rozmowa.Na poczatku bez znajomosci jezyka jest ciezko,ale WLosi sa cierpliwi i naprawde duuuuzo tlumacza.Ja tam pracowalam,wiec wiem jak jest.Czy posluchasz mojej rady czy nie to juz Twoja sprawa.Nie pisze,ze cos tam slyszalam.Ja pracowalam jako hostessa.Nie dawalam d***,nie dawalam sie macac.Jesli Ty bedziesz postepowac inaczej to mozesz wiele zyskac,ale nie kazda jest az tak lakoma.Kazda konsumpcja trwa 15minut.3 lata temu placili za 7konsupmcji 50euro-nie wiem jak jest teraz.Jesli masz wiele konsumpcji to wlasciciel nie wywali Cie z klubu..Poczatki sa trudne,bo bardzo chcesz zachecac do rozmowy,a nie zawsze da sie to kontynuowac gestykulujac.ALe nie ukrywam,ze ja mam bardzo mile wspomnienia.Pracowalam ze super dziewczynami,poznalam wspanialych ludzi.Jesli bedziesz chciala wiedziec cos wiecej to daj znac na topiku:)Pozdrawiam!

Gość I nie czaruj sie
ze to praca w dykotece,a w night-clubie.Ale to inaczej tam wyglada niz tu.Jesli chcesz zarobic super wileka kase to umawiasz sie z klientami na wyjscia-dziewczyny te,ktore wychodza nazywaja to "biznesem".A w lokalu nie ma zadnych pokoi czy czegos takiego,w wileu po prostu dziewczyny dorabiaja tanczac na rurze.Ale to jedynie te pewne siebie i zgrabne.Pozdr!

Gość A reszta
produkuje sie wymyslajac tematy do rozmow.Zawsze trafi sie jakis rodzynek,ktory mowi po angielsku,wiec sie dogadasz-o ile cokolwiek mowisz.Mozesz wziac sobie rowniez rozmowki do klubu i podpierajac sie nimi nawiazywac dialogi.Ja dzieki temu nauczylam sie jezyka wloskiego niemalze perfekt po 2 latach i obecnie pracuje ww wloskiej firmie na dobrze platnym stanowisku:)

Gość klopp
Szansa, ze trafisz do porzadnego nightclubu, gdzie beda od ciebie wymagali jedynie rozmow sa male. Wiekszosc klientow wydajac kase oczekuje czegos wiecej, dlatego wlascicielom nie oplaca sie trzymac hostess, ktore nie zgadzaja sie na cos wiecej. To naprawde niebezpieczna robota i nie ma co ryzykowac.

Gość No to ja mialam ogromne
szczescie-na to wychodzi,ze "nie musialm robic nic wiecej",jak to ktos powyzej napisal..NAmawiac nie bede-bo nie ma do czego-ale rozradzac tez.Choc z drugiej strony pokrecili reportaze jak to dziewczyny mialy wyjechac do pracy do WLoch,a trafialy do domow publicznych,dlatego moze byc strach.Ja jednak trafilam OK z czego sie ciesze:)Pozdrawiam

Gość napisz
z ktorej agencji dostalas propozycje i skad?Ja z agencji modelek i fotomodelek MPG w Krakowie.Pozdr

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no na pewno nie jedz od naturalnego bo przed wyjazdem cie wykorzysta

Jeżeli poszukujesz dobrego dysku internetowego to Chomikuj.pl To coś dla Ciebie!!! Po pierwsze Na chomiku jest wiele plików ktore możesz pobrać a których nie znajdziesz nigdzie indziej! Po drugie Możesz nie tylko pobierać pliki ale je przechowywać na swoim chomiku! Możesz je udostępnić innym użytkownikom jak również zabezpieczyć ze nikt oprucz Ciebie Nie bedzie miał do nich dostępu! Po trzecie to też dobry program partnerski gwarantujący wysokie zarobki! Nie czekaj tylko skorzystaj! To naprawdę działa! Wszystkie informacje znajdziesz w linku po niżej a takze bedziesz mógł/a się zarejestrować Wystarczy że klikniesz w ten link! [url=[URL=http://chomikuj.pl/?page=173710]Kliknij tutaj! sprawdź i dowiedz się Więcej

Gość wlascicielka klubu we wloszech
,Nieprzyjemnie jest slyszec takie uogolnienie.Tak jak rozni sa ludzie ,tak samo sa rozne rodxaje klubow.Ja od 12 lat jestem wlascicielka takiego klubu .Nie ma u mnie zadnej prostytucji,klijenci wiedza ze maja trzymac lapy przy sobie ,a dziewczyny ktore sie nie szanuja po prostu zwalniam.Ta prace mozna tez wykonywac z godnoscia.Ozywiscie potrzeba jest troche rozumu bo przynajmniej u mnie trzeba pracowac glowa a nie du..........a.Nikt nie spedzi pol wieczoru w towarzystwie idiotki

Gość mieszkam we Włoszech
Taaa, przy takim bezrobociu gdzie na zmywak za parę groszy jest całe stado Włoszek oni potrzenują hostessy z Polski żeby z klientami rozmawiała.

Gość gość
mieszkam we Włoszech A to zależy moja droga.Zależy od urody takowej hostessy.Blondynki,szatynki itd itp.......to się włochom bardzo podoba.

Tutaj ładych jest na pęki i nikt im nie płaci za rozmowę.

Co za naiwność ja nie mogę.

Gość gość
A kto powiedział że tu chodzi o rozmowę?:classic_cool:

Gość gość
Ładne....nieładne......tu chodzi o określony typ urody jaki odwiecznie przykuwa focus włoskich lubieżników z zasobnym portfelem. Chodzi o takie panienki to których "panowie" takowi machają portfelem wołałając "ciao bella"!!!!!:classic_cool:

Machać to oni machają ale pałką

A zresztą tego k******a tu się tak namnożyło że i ceny i popyt poszły w dół,, kryzys jest, każdy oszczędza, kobiet jest cała masa, w dodatku atakują facetów i to za darmo. Może jakiś stary się czasem skusi za stówczynę, nie mówię że nie, ale tendencja jest taka jak mówię. Jak nie jesteś kobietą z jakimś udziwnieniem np. ptakiem między nogami to kariery i kasy tu na k*******e nie zrobisz. A już bez k****enia się to zapomnij. Taa, hostessa do rozmowy( bez języka)

Gość Lidia1006
Witam, Czytając opinie o pracy we Włoszech, jako hosstesa, powiem szczerze że nigdy bym się w coś takiego nie pakowała. Tak, owszem można trafić legalnie itd..., ale w większośc**przypadkach kończy się to źle. Dziwi mnie jednak że przeczytałam komentarze na tym forum, zachwalające włochów, naukę języka w dużej cierpliwości itd... BZDURA ! Dziewczyny, wolałabym chyba do Niemiec w truskawki jechać niż tam do pracy. Włosi są wrednym narodem, bez kultury. Młoda dziewczyna jak tam wyjedzie to myśli że złapała Pana Boga za nogi i zachowuje się jak pies spuszczony z łańcucha. Tam polak/ka jedzie głównie wykonywać pracę, której włosi nie będą robić. I nie wierze że ktoś tam znajdzie pracę na bardzo dobrym stanowisku za duże pieniądze..., Dyrektorów to oni mają swoich. Poza tym w dwa lata nie jest możliwe nauczenie się doskonale włoskiego i opanowanie ich gwary. Mieszkam we Włoszech już 19 lat, mój mąż jest włochem, dlatego też miałam prawo do takiej opinii. Pozdrawiam Lidia

Gość gość
Witam ja równjież prtacowałam we Włoszech 10 miesięcy i wspominam ten pobyt świetnie. Wcale nie trzeba dawac duuuuupy jak to tutaj niemadrzy ludzie sie wypowiadaja ktorzy nawet tego nie widzieli. Teraz znowu bym pojechala tylko moja impresario Halina gdzies zaginel;a. Poszukuję numeru lub namiary na fb do pani Teresy ze Szczecina.

Gość gość
Hej jeżeli szukasz nr do pani Teresy se Szczecina to ona już się nie zajmuję impresario, jeżeli jesteś chętna to mogę służyć pomocą ponieważ jestem teraz impresario w agencji hostess w miejscowości Montecatini Terme.. Agencja nazywa się International Show i wspołpracuje z lokalami praktycznie w całych włoszech, oto namiary na mnie : 781 595 252 lub email: hostessa-italia@wp.pl