Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już sama nie wiem

czy to możliwe? proszę o pomoc

Polecane posty

od 2 miesięcy nie mam miesiączki, współżyłam przez ten czas zabezpieczając się prezerwatywą, nie było żadnego wypadku typu pęknięcie czy zsunięcie się. Robiłam test ciążowy- wyszedł negatywny. pare dni temu poszłam do ginekologa, robił mi badanie palpitacyje i z wziernikiem, o ciąży nic nie powiedział. Wydawało mi się że już powinnam być spokojna, ale ja od tygodnia mam objawy, które kojarza mi się tylko z ciążą- nudności, wymioty, ból brzucha, piersi. Czy jest możliwe że jestem w ciąży, której lekarz nie wykrył podczas badania?

zaczynam schizować :-o

a ile masz lat...stres, choroba mogą opóźniać okres...a jeśli jesteś młoda to takie zachwiania są rzeczą normalną... 1 rada zmień może lekarza a 2 hmmm żadna metoda antykoncepcyjna (oprócz nie bzykania się :) ) nie zabezpiecza Cię w 100%

Gość Jupijej
Hmm cóż mogę powiedzieć,też mam schizy na tym punkcie,więc wiem co przeżywasz:/Kochałam się z chłopakiem ponad miesiąc temu,niedługo po skończeniu okresu,nie skończył we mnie,po kilku godzinach wzięłam escapelle,więc prawie na 100% nie jestem w ciąży,a mimo to mi odbija:)Okres się spóźnia,z nerwów czytałam na forach ginekologicznych objawy wczesnej ciąży itp. :p Po prostu mi odbija i to pewnie przez stres nie mam miesiączki. Obie musimi cierpliwie poczekać,bo pewnie nie ma czym się martwić.

czemu mam zmienić? mam 18 lat, zawsze miałam takie problemy z miesiączkami, ale wcześniej brałam pigułki. wiem że nie da się zabezpieczyć w 100%, dlatego pytam czy pomino negatywnego testu i nie wykrycia ciaży przez ginekologa podczas badania jest jakaś szansa. Dużo się naczytałam dlatego zaczynam panikować chyba :-o

Gość menopauza..........
ja już sama nie wiem

no właśnie, te fora ginekologiczne :-o i zwierzenia kobiet, których znajome znajomych zachodziły w ciąże w najbardziej ekstremalnych warunkach :-o Łącze się w bólu, Jupijej

Gość musztarda
A mówiłaś lekarzowi kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Na pewno zresztą. I co na to powiedział?

Gość Finezja43
Jeśli współżyłaś z zabezpieczeniem test nic nie wykryl lekarz też nie to z powietrza w ciąże nie zajdziesz zrób jeszcze jeden test i nie schizuj bo to pogarsza Twoje samopoczucie .

Gość Jupijej
Razem raźniej :p Będę trzymała kciuki za Twój okres. Byłam u mojej ginekolog z wynikami cytologii w środę,przepisała mi leki przeciw zapaleniu,bo miałam 2 grupę,ale nie mogę ich zacząć brać zanim nie dostanę okresu. Powiedziała mi,że z pewnością nie jestem w ciąży,ale jeżeli do niedzieli nie dostanę okresu to mam sobie zrobić test ciążowy:/

Gość asdasds
ciąża urojona.... po prostu

tak, mówiłam. Niezbyt się zdziwił, bo wie że mam takie problemy. Wypisał mi pigułki, wykupiłam je wczoraj, ale nie wiem czy ma zaczać brać bo ciągle mam schizy że jestem w ciąży :-o