Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem to mozliwe

okres w ciązy??

Polecane posty

Gość nie wiem to mozliwe

Powiedzcie czy to może byc ciąża?? 18 lipca kochałam się z chłopakiem idealnie w swoje dni płodne, w dzień kiedy zapłodneinie było najbardzije możliwe, potem miałam okres pod koniec lipca, w normalnym terminie, a potem w sierpniu ponad tydzień za wcześnie, dodatkowo bardzo... skąpy, i krótki, teraz nie mam.. czekam już 2 dni, nie robiłam jeszcze testu, bo nie weirze że coś takeigo mogłoby być możliwe, no i dodatkowo nie mam żadnych objawów, tylko zwiększony apetyt..

Gość likto
moze to ciaza pozamaciczna

Możliwe jest praktycznie wszystko... No tak to wgląda. Najlepiej będzie, jeśli po prostu zrobisz sobie jak najszybciej test. Pomyśl, że nawet jak 40 osób napisze Ci na forum, że to nie możliwe żebyś była w ciąży to i tak nie masz pewności, prawda? Nie zadręczaj się już, po prostu kup test i wszystko będzie jasne. Nie martw się na zapas. Jeśli jesteś rzeczywiście w ciąży to niczego już nie zmienisz a zwlekaniem powodujesz u siebie coraz większy stres. Ja powiem tak. Kiedyś, kilka lat temu zamartwiałam się czy jestem w ciąży czy nie. W końcu, po kilku dniach zamartwiania się zrobiłam test i ... pół godziny później dostałam okres. Szkoda zdrowia.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Wątpie ze to ciąża ale zrób test jesli jestes w ciąży to na pewno wyjdzie