Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor wózka

kolor wózka

Polecane posty

Gość kolor wózka

czy kolor grafitowy to ładny kolor jak na wózek? czy aki ciemny nagrzewać się będzie czy to nie ma znacznia? dziękuje za odpowidzi

Gość Allegrowiczka od lat paru
To zalezy jaki odcień i w jakim modelu.Moja koleżanka miała grafit w bebe car raider i nie wygladało to ładnie.

Gość upsa
wyglada jak trumna

Troszke ciemny(chodzi mi o gondolę,ale ja mam bebe confort z czarnym siedziskiem i na zywo wyglada ładnie.

ja niedawno widziałam mamusię z czarnym głębokim wózkiem :O miałam jedno skojarzenie - dziecko Rosemary ;)

Gość kolor wózka
:) trochę tez mam kojarzenia ..... taki ponury.. ale te jarzyniaste kolory ...fuu

gdybym miała wybierać wybrałabym zielony, grafitowa gondola jest jak dla mnie strasznie smutna... sama mam x landera, ale akurat w kolorze niebieskim

wózek wg mnie suuper !!! Koloru tego na żywo nie widziałam... ale powiem Ci że ja quinny buzza czarnego i buzz mi się ani nie nagrzewa, ani nie brudzi tak szybko, szczególne utrapienie miałam zimą - z buzzem ok, ale miałam też błękitny wózek z BabyMerca i błękitny po 1 zimowym spacerze nadawał się do prania - cały w plamki z sadzy :( a nie myślałaś aby brać gondolę w innym a spacerówke w innym kolorze? moja koleżanka tak zrobiła - gondole ma niebieską prawie turkus a spacerówke na lato jak mała zacznie siadać ma coś między zielenią a limonką

Gość mmammamija
nie wolno umieszczać dzieci w tak ciemnym wózku! dziecko, kiedy ma na około siebie ciemny kolor to staje nerwowe, płaczliwe. Taki kolor okropnie pzytłacza. Wybierz coś weselszego!!!!!!!nie rób dziecku krzywdy!

Gość kolor wózka
aniaania---> jesteś zadowolna z wózka? rodze w grudniu i mam nadzieję w gondoli małego przewozić do kwietnia- maja jak sprawdza się spacerówka? chętnie poczytam Twoją opinię

a mi sie bardzo podoba sama mam czarny wozek i jakos moj synek ani placzliwy w nim nie jest, wrecz przeciwnie , uwielbia w nim jezdzic moim zdaniem wozek ma byc wygodny, a jego kolor to juz najmniej dziecko interesuje jak dla mnie czarny jest sliczny w odroznieniu od tych wszystkich pstrokatych, takie jest moje zdanie i ty tez rob jak uwazasz a nie sugeruj sie wypowidziami innych

Gość nie licz na to ze ktos odpowie
no no to jakies przegięcie :o jak mozna niemowle wozic w czyms takim. Grafit czern i inne to obrzydlistwo.

a mi sie bardzo podoba sama mam czarny wozek i jakos moj synek ani placzliwy w nim nie jest, wrecz przeciwnie , uwielbia w nim jezdzic moim zdaniem wozek ma byc wygodny, a jego kolor to juz najmniej dziecko interesuje jak dla mnie czarny jest sliczny w odroznieniu od tych wszystkich pstrokatych, takie jest moje zdanie i ty tez rob jak uwazasz a nie sugeruj sie wypowidziami innych

Gość upsa
moja znajoma kupila czarny zeby brudu nie bylo znac :D teraz as sie "swieci" to brudne :O

wózek oceniam ogólnie dobrze, na 10 punktów dałabym mu 8, jesli chodzi o gondolę używaliśmy jej 3 miesiące, synek nie lubił po prostu jeździć w wózku i w czasie tego użytkowania przetarł się materiał - nie widać tego co prawda, gdy gondola jest "osadzona", ale gdy ją wyjmiesz to widać jeśli chodzi o spacerówkę, nie podoba mi się podnoszenie oparcia - są tam takie dwa paski i trzeba sę troszkę namęczyć, szczególnie, gdy dziecko jest starsze i swoje waży pękła nam gąbka od rączki, co prawda drugą dostalismy za darmo, ale sam fakt, że to się stało było dla mnie irytujące - tego problemu akurat myślę, ze nie będziesz miała, bo słyszałam, że teraz raczki nie są pokryte już gąbką i beznadziejna jest dla mnei jeszcze parasolka - owszem kształ, czyli kwadrat jest fajny, ale jest ona jakby za krótka i ciężko dobrze osłonić dziecko śpiworek - popsuł nam się zamek, a poza tym nie okrywa dobrze dziecka poza tym prowdzi się świetnie (ja mam wersję xt z 3 kołami), bardzo lekko się skręca, świetna jest torba, spacerówka jest duża i wygodna - Michaś spokojnie może do dziś niej spać (ma 15 miesięcy)

i zupełnie nie zgadzam się z wypowiedzią, że w jeśli dziecko będzie jeździło w czarnym wózku to będzie placzliwe... córeczka kuzyna ma własnie czarny wózek i ciężko mi znaleźć drugie tak pogodne dziecko:)

Gość kolor wózka
dziękuje jeśli chodzi o tę rączkę to teraz już (jak wspomniałaś) nie ma samej gabki -dodatkowo jest pokryta osłnką. a co do regulacji w spacerówce -hmm widziałam. jednka mimo minusów uważam, że jest badzo solidnie wykonany.

qrcze ale macie problem - wyższość jednego koloru nad innym... ja tam pierwszy wózek miałam błękitny - ale po 8msc użytkowania padł - sam zaczynał się składać i to z dzieckiem w środku!. i wiecie jak zostałam tydzień bez wózka z małym szkrabem po to tygodniu jak mąż przywiózł nowy wózek to byłam przeszczęśliwa - ani kolor ani 3 koła mi nie przeszkadzały - grunt że był cały, jeździł i był bezpieczny! a do autorki - podoba Ci się grafit - bierz grafit - wszystkim nie dogodzisz.. a to Ty będziesz chodzić na spacerki i to Tobie ma się najbardziej podobać.. jedynie pomyśl czy brać wsio w jednym kolorku czy nie pokombinować z gondolą i spacerówką w innych kolorach - zawsze to tak jakby 2 inne wózki. jaki kolor nie wybierzesz to możesz być pewna że z wózka będziesz zadowolona - model naprawdy godny pochwały :D

Gość nie licz na to ze ktos odpowie
czarny to piekny kolor ale wyobrazcie sobie jak lezy w tym wozku wasz maluch, to obrzydliwe. Jak taka trumna. Nie chodzi o to czy bedzie plakac czy nie ale sam fakt to tak jakbys kupila kombinezon czarny albo czarną wyprawke do szpitala ochyda!!!!!!!!!!!!!

nie ma sprawy;) też uważam, że jest solidny, na kołach mam jeszcze reszty igieł, choć korzystam codziennie, poza tym wózkiem zjeżdżam po schodach, bo nie dalabym rady go znieść i odpukać nic się nie stało - a są siadka np. urwała koło:( a jeśli chodzi o kolor to może faktycznie weźmiesz gondolkę np jakąś żywszą, a spacerówkę grafitową?

Gość kolor wózka
:) dziękuje za dyskusje nie będe jej przeciągać. pozdrawiam udanego dnia

Z gustami sie nie dyskutuje ani tez nie potepia.Tobie sie nie podoba czarny wiec nie kupuj go a to jaki kupi autorka....no cóż.Nie Twoja sprawa.

tez bym wziela grafiltowa spacerowke a gondole inna ale na zywo widzialam tez ten zielony i naprawde super wyglada

Kolor wózka ma znaczenie, tak samo jak kolor pokoju itp itd. Ja bym osobiście czarnego nie kupiła.

Gość kjhlk
tylko nie czarny polecam zielony jak niewiesz jaka płec dzidziusia taki uniwersalny jest zielony