Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek czy co

SMIERDZI WAM Z UST???????????

Polecane posty

Gość shrek czy co

rok temu zaczeło smierdziec mi mocno z ust i zaczely wypadac biale kulki z migdałków.lekarz stwierdził ze trzeba ja usunąć bo są do niczego.w styczni usunelam migdaly(koszmar caly ten zabieg i okres po)na pocżtku bylo ok teraz poonad pół roku po usunieciu znowu mi śmierdzi podobnie a nawet tak samo jak wtedy....białych kulek narazie nie zauważam co to może byc ??????????miał ktoś podobny problem????????????

Gość jupi ojej
czy jest tu ktoś nikt nie miał takiego problemu ludzie poradzcie

Gość jupi ojej
o kulkach wiem ze dużo osób ma ale co jak po wycieciu dalej jedzie????to dopiero

Gość pani_ania
Może to problem z dziąsłami...? Jestem pięć lat po wycięciu migdałów (też te cholery kulki maiałam) i po wyleczonym przewlekłym zapaleniu dziąseł. Stan zapalny leczyłam, pastą i płynem do zębów Meridol, stosowaniem nici dentystycznych, ssaniem Cynku organicznego i płukaniem ust ciepłą wodą z dodatkiem olejku herbacianego. Te sposoby podpowiedziała mi moja dentystka. Pan który mnie często całuje mówi, że pięknie pachnę! ❤️❤️

Gość szrek czy co
ale nic mnie w tych dziąsłach nie boili czy pani miała jakieś objawy tego zapalenia?????????

Gość szrek czy co
prosze poradzcie cos

Gość pani_ania
Witaj! Miałam bolące, opuchnięte i krwawiące dziąsła. Jeśli u Ciebie nie ma tych objawów, to pewnie przyczyna jest inna. Może problemy z trawieniem? Wiem, że ssanie Cynku Organicznego pomaga. Spróbuj!