Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojojito

mam straszne kompleksy,prosze macie jakies rady? nie moge na siebie patrzec foto

Polecane posty

Gość sibi
ja mam grzywkę i wyglądam dziewczęco,modne są teraz grzywki dobrze zcieniowane,i czesane na bok,ja mam prostą a mam okrągłą twarz,i mam krótkie dobrze wycieniowane włoski,choć ostatnio zapuszczam

Gość mozaikowe pudło
a ja uważam, że masz śliczną kobiecą urodę. piekne usta. Pewnie po prostu chciałąbyś miech wychudzona buzię i Twój wygląd nie poikrywa się z wyobrażeniami, ale uważam, że jesteś piękną kobietą. No i włosy - śliczne!!!!! Ja bym nic nie robiła. A może wklej jeszcze jakieś zdjęcie, bo to szczerze mówiąc nie jest takie super wyraźne,. Pozdrawiam Pani Mozaika

dokladnie;) Przypominasz mi Anie Dabrowska.. swoja uroda.. moze jakies asymetryczne ciecie z tylu krocej z przodu dluzej + cieniowanie ?

Gość mojojito
no wlasnien chcialabym miec chuda buzie ale to buzia:o przeciez buzi nie odchudze, a sie odchudzac calosciowo nie bede bo nosze S-ke, to co mam byc anorektyczka aby mi policzki schudly?? wlsnie obawiam sie ze nie ma jakiegos sposobu na chuda buzie buuuuuuuuu:o:O

Gość mozaikowe pudło
ja uważam jesteś piękna! Masz bardzo zmysłową urodę, zazdroszczę Ci ust! takie duże i miękkie!!!! :)

mozesz tez inaczej czesac wlosy tak zeby przedzialek byl albo po lewej albo po prawej nie na srodku .. mysle ze byloby Ci ladnie tak mozesz tez delikatnie wycieniowac wlosy i tak jak Ktos pisal zrobic sobie grzywka .. wybor nalezy do Ciebie ;) Zastanow sie w czym bedziesz sie dobrze czula?

Gość mozaikowe pudło
masz grube i lekko falujące włosy, praw da? Uważam, ze przedziałek z boku jeszcze bardziej eksponuje twarz, aczkolwiek w Twoim wypadku stawiałabym na klasykę.

Gość mozaikowe pudło
masz też chyba ogromne oczy ( domyślam się jedynie ).. Naprawdę, zazdroszczę Ci, ja mam ryjek jak szczurek.... Masz jeszcze jakieś zdjęcia, pokaż nam się! :)

Gość sibi
chciałabym mieć takie włosy jak ty!!

Gość mozaikowe pudło
ja też właśnie!

Gość mozaikowe pudło
mojojito, gdzie jesteś? wracaj tu do nas!!

Gość droga utorko tego topiku
laska se gdzieś polazła, wszyscy się nią zachwycili, a laska juz spierdolił gdzieś - chuj Ci w dupę spasiona mordo!!!!

Gość kenzofofg
PIęKNA BUZIA ZDROWA A NIE CHUDA JAK U SZCZURA ZAZDROSZCZE CI.

Gość mojojito
no poszlam sobie:)dzieki za jaks otuche ale jakos malo konkretow wiec po co ciagnac topik? macie racje ze cos warto z kudelkami zrobic ale nie mam szczascia do fryzur zawsze cos nie tak bylo, a radyklanego ciecia sie boje poniewaz nie waidomo jkai efekt bedzie a wloski odrastaja dlugo, a grzywke mialam dawno temu ibyla to porazaka, zreszta nawet mimo rad nie zaryzykowalabym teraz za puszczam wlosy do lopatek i moze pocieniuje z przodu? a moze ktos wyglada podobnie cos poradzi?

Gość ashantii
autorka brzydka nie jest , ale problem chyba jest tutaj, teraz lansowany jest taki typ urody, ostre kosci policzkowe, szczupla twarz i jak sie wyglada inaczej to ciebie zjada:o

Gość sibi
ja kiedyś miałam dłuuggie włosy poszłam do fryziera i obciełam na krótko,fryzjerka nie chciała mi ich obciąć bo mówiła że szkoda,ale po obcięciu naprawdę poczułam się jak inna osoba,poprostu jakbym zaczeła nowe życie:)warto czasem coś zmienić,przerwać monotonię

Gość mojojito
masz rcje le ja juz mialm kilka takich ciec i bylo zle:/ a bardzo trudno trafic na dobrego fryzjera mi sie nie udalo jescze:p jakbym sama wiedzilaa co mi psuje to bym poszla ale malo kto mi potrafi doradzic, wlosy mam niesttey lekko falujace wiec fryzurki na prosto, geometryczne z miejsca odpadaj aa szkoda)