Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek59

zrealizowane fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość jacek59

Opiszcie swoje najprzyjemniejsze zrealizowane wspólne fantazje erotyczne! Seks grupowy wymiana partnerów itp.

Gość jacek59
Teraz niestety są mydła w płynie i nic nie spada poza libido

Gość norka lorka
haha, zdziwiłam się. Inni faceci uznali by takie zajście w wojsku za gwałt, a Tobie się to spodobało :D Ja czasami mam ochotę żeby mój mężczyzna wziął mnie bez mojej woli :D Zazwyczaj jak mówie mu, że nie chce to on to szanuje, ale zarąbiście by było gdyby raz mnie tak po chamsku zerżnął bez moich widzimisie ;D Niech pokaże, że pan rządzi.

Gość jacek59
Mnie się to wcale nie podoba,ja wolę trójkąty.Raz miałem coś takiego i było super.Siedzieliśmy wieczorem na kanapie,ja żona i kolega.Byliśmy po kilku wódkach.Kolega delikatnie zaczął głaskać ramię żony,a ja to widząc pomasowałem jej udo.Żona nagle rozchyliła nogi i aksamitnym głosem powiedziała: A może trójkącik? Zaczęła się z kolegą całować,a ja pieściłem jej krocze.Potem powiedziała,że trzeba się wykąpać.Poszła do łazienki,po chwili wszedł zanią kolega.Przez matową szybę widziałem,że się całują.Bardzo mnie to podnieciło.Kolega wyszedł,a ja wszedłem,żeby też się wykąpać.Zacząłem ją pieścić- cała muszelka była mokra - powiedziała : za chwilę. W pokoju rozłożyłem kanapę i pościel.Gdy żona weszła naga i położyła się to kolega zaraz się do niej zaczął dobierać.Ja się onanizowałem patrząć,jak ją pieści i w nią wchodzi.Z tyłu widziałem jego penisa w jej małej.Potem ja wszedłem w nią ,było mokro i ślisko.To był super namiętny seks.Dawno nie widziałem żony tak podnieconej.Teraz na wspomnienie tego zaraz robię się podniecony.

Gość jacek59
Jeżeli będzie odzew to jeszcze coś Wam opiszę.Przysięgam,że to jest prawdziwa sytyacja.Czy Wy nie mieliście żadnych takich zdarzeń?

Chyba jestem zbyt zaborczy, by w ten sposób dzielić się swoją Panią. Podniecające jest czytanie takich historii, ale nie zdecydowałbym sie na taki numerek. Wersje spod prysznica w wojsku też mnie nie ekscytują, ale zauważyłem, że mojej żonie podoba się, gdy proponuję seks, ona odmawia, a ja robię swoje. Następnego dnia jest taka miła... Może coś w tym jest, że dominacja w seksie jest dodatkową stymulacją? Ważne, że wie wtedy, kto tu rządzi ;-) Chociaż, jak się nad tym zastanawiam, to nie wiem czemu tak jest. Może ona też tego nie rozumie? Ale jakie to ma znaczenie? Grunt, że się razem bawimy dobrze.

Gość jacek59
Drogi kolego FACETPOPRZEJŚCIACH! Nie wiem jakie miałeś kłopoty,może jesteś uczulony na ewentualne "wybryki" w seksie. Ale to jest bardzo ciekawe doznanie ten dreszczyk zazdrości połączony z super podnieceniem.

Gość jacek59
Ciekawe,co myślą Panie o seksie 2 M + 1 K ? Czy wtedy są zazdrosne o partnera,że ma jakiś tam kontakt z drugim mężczyzną?

Ja cały czas marzę o trójkącie, tzn. moja żona, ja i ten trzeci... Najlepiej aby ona była lekko wstawiona. :)

Gość LECHU KACZYŃSKI
Ja cały czas marzę o wylizaniu osranego wąwozu G.Bushowi i Condoleezie :classic_cool:.

Marze o tym, aby patrzeć jak moją żonę "dyma" dwóch facetów na zmianę. W miedzy czasie gdy jeden ją posuwa , to drugiemu ona robi loda.

Gość jacek59
ANDRIUSZA!!! To jest właśnie istota tego tematu.Tylko zamiast drugiego obcego faceta lepiej być mężem. Wtedy czerpiesz radość z patrzenia ,jak drugi kutas penetruje Twoją żonę. Na początku lepiej żeby żona oralnie pieściła męża a dru gi w cipkę. Czy też tak uważacie?

Dokładnie tak! Wole patrzeć jak drugi facet dyma moją żonę. Mi ewentualnie może ona robić w tym czasie loda.

Jacek59, widzę, że "czujesz bluesa". Być może chciałbyś być tym drugim facetem (poza mną). :)

Gość jacek59
Bardzo chętnie,ale proszę o konkrety.Opisz Twoją żonę,siebie i podaj scenariusz

Gość jacek59
i zasadnicze pytanie, czy jest bi? Bo ja jestem i fajnie by bylo, zeby na zmiane kochac sie z Twoja zona i z Tobą samym. Co Ty na to?

Gość jacek59
Jestem otwarty na wszelkie okoliczności.Podaj scenariusz

Gość jacek59
I co się boisz???

Gość jacek59
Naprawdę chcę być tym drugim w seksie trójkątnym.

Gość jacek59
Czy ktoś zrealizował w niedzielę swoją fantazję w trójkącie?

Gość merkawy
Zaprosiłem na sylwestra znajomego. Będzie alkohol i ja z żoną. Jest już ustalone, że będzie trójkąt. Strasznie się denerwuję jak to wypadnie a żona chodzi podniecona.