Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu znowu dzisiaj

NAJEBALAM SIE DZIS ZNOWU ROBCIE ZE MNA CO CHCECIE

Polecane posty

Gość czemu znowu dzisiaj

JAK WYZEJ; TYLKO O TYLE GORZEJ; E MOJ SZANOWNY MALZONEK JEST W PRACY:( i niewiem jak dlugo:( A ja kiedy wypije mam ochote na porzadne rzniecie, tylko nie ma z kim:O

Gość asdfgt
jak Cie to podnieca moge Ci naublizac przez internet

Gość czemu znowu dzisiaj
nie nie podnieca mnie:( Lubie to tylko wtedy gdy facet zapina mnie od tylu, i ciagnie za wlosy:) Tylko wtedy:)

Gość zerżnij się jakimś ogórasem

Gość czemu znowu dzisiaj
no wlasnie problem w tym ze nie mam w domu zadnych ogorkow:( Ani marchewek:( A nawet jesli cos znajde to potrzebuje jeszcze jakiegos dopalacza:D Czegos coo mnie rozgrzeje:D Sa tu jacys dorosli faceci ktorzy pomoga biednej kobiecie?

Gość dfsdsaf
8==============D ciągnij

Gość czemu znowu dzisiaj
pani matro:D Pani mnie dzis podgrzewa powoli:D bo wiecie ludzie ja nie naleze do lasek ktore dochodza od pocierania sutkow:D Potrzebuje dobrego konia:D

Gość czemu znowu dzisiaj
koledzy ciagne, ciagne:P

Gość dfsdsaf
ciagnij jak odkurzacz a nie, co ty cukierka ssiesz?

Ja tez sie mam ochote najebac dzisiaj ale nie mam czym a z domu wychodzic mi sie nie chce bo ciagle pada..... A moj to mnie dzisiaj porzadnie wkurwiastkowal...... :[ wsciekla jestem jak cholera! Wiec wybaczcie mi nie ktore brzydkie slowka.

Gość czemu znowu dzisiaj
kolego wszystko wylizane, i co teraz? masz jeszcze jakies zyczenia, pokim chetna?

Gość czemu znowu dzisiaj
czarnuleczko, nic sie nie znajdzie? Widze ze mnie rozumisz:) nie ma to jak alkoholik i porzadni faceci na kafe:D

Gość czemu znowu dzisiaj
no ale pomaranczowy skurwysynu powiedz co chcialbys zte mna zrobic? i mow szybklo pokim chetna bo jak za duzo wypije to nici z dupczonka:(

czemu znowu dzisiaj jak na zlosc nie ma nic a nic. wrrrrrrrr wsciekla na maxa jestem. No cos okropnego zeby nawet jednej butelki piwa wina czy czegos innego....

Gość czemu znowu dzisiaj
warkoczu sama, oj sama:( a szkoda bo byloby fajnie gdyby ktos przy mnie byl:( nigdy nie jestem tak odwazna jak po alkoholu, i nie pije czesto, ale jak juz wypije to mnie tak strasznie bierze, ze robie wszystko co tylko wpadnie mi do glowy:( i nie mam komu tego pokazac:(

Gość czemu znowu dzisiaj
skurwysynu najebana kobieta bierze ci na siedzaco analnie oczywiscie:D a chcesz zeby mi dupka falowala jak murzynkom czy mam raczej powolne ruchy wykonywac?

Gość czemu znowu dzisiaj
odwrócę taboret kuchenny do góry nogami i nabiję się duupką na jego solidną dębową noge...

skurwysynu ja widze ze na tych samych nadajemy:) A powiedz mi bedziesz mnie okladal po tylku? lubie tez jak sie do mnie brzydko mowi:) np masz suko za swoje, lubisz to szmato?