Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu znowu dzisiaj

NAJEBALAM SIE DZIS ZNOWU ROBCIE ZE MNA CO CHCECIE

Polecane posty

panowie apeluje:) chcialam wam powiedziec, ze jestescie beznadziejni! poitraficie na kafe opowiadac o sztucznych cipkach, wachaniu majtek i odpowiadac w tematach ktorych nie macie pojecia a jak przyjdzie ktos potrzebujacy, ktos doswaidczony, kto pokazalby wam droge, to poprostu uciekacie:) jestem zbulwersowana tym, ze nawet na rerotycznym nie ma o czym pogadac:( nie ma tu prawdziowycvh facetow?

Gość fgsdfg
a co tu gadac przez neta cie nieprzerucham, bym wpad to gadanie niebylo by potrzebne ;]

ale zanim kogos zaprosze musze wiedziec ze bedzie tego warte ok. moze inaczej jesli nikt nie powie mi o czym marzy to moze ja powiem wam co chcialabym dzis robic:) chcialabym zebys przykul mnie kajdankami , obojetne do czego:) i na sile zdarlk ze mnie spodnice, alebo poprostu podciagnal ja do gory sciagnal majtki i wjechal tam z calej sily:D albo ja w pozycji lezacej a ty kleczysz miedzy moimi kolanami:) ale doslownie kleczysz:) i wkladasz mi powoli sama koncowke:) tam i spowrotem:) tam i spowrotem:) a potem coraz mocneijsze ruchy:D a na koncu chcialabym zebys mnie tak rznal, zebym blagala zebys przestal

albo mozemy udawac ze jestem ci poddana:) i mowisz mi cpo mam robic:) a ja spelnie kazda twa zachcianke:) albooooooooooooooo: ja bede twoja ciocia a ty niedoswiadczonym bratankiem:) i bede ci pokazywac co potrafie:) i bede sobie myslec: rznij mnie chlopcze, ciocia pozwoli ci na wszystko na co masz ochote:)

alboooooooooo: bedziesz udawal ze spisz:) a ja delikatnie zajme sie twoim fiutem:) i bede go masowac i piescic, az stanie, a potem poproszu usiade na nim i bede jezdzic po nim tam i spowrotem:) i bede cicho zebys sie nie obudzil:) myslisz ze to moze sie udac? zawsze sie nad tym zastanawialam:)

Gość sdfdsaf
albo, bawimy sie w szkole jestem twoim nauczycielem i akurat masz beznadziejna sytuacje z ocenami, w ramach zaliczenia musisz pokazać ze potrafisz wytrzymac dlugie i namietne rzniecie w cipke ;]

pomnaranczowy a wyobrazasz sobie sex ze mna? nie znasz mnie:) niewiesz jak sie nazywam:) poprostu przychodzisz i mnie rzniesz:) albo..............to jeszcze jedna z moich fantazjii:) jade taksowka i nagle pan prowadzacy;9 pyta mnie czy moze mi pomoc przy wejscie do domju;) oczywiscie sie zgadzam:) ale tak jak juz wczesniej pisalam kiedy jstem pijana, swiat staje sie kolorowszy:D wiec pytam go czy nie mialby ochote na kawe, a on odpowiada ze chetnie! i juz w windzie rozpinam mu rozporek, i pieszcze go najlepisj jak potrafie:) wkladam jego meskosc do ust i ciagne i ciagne, winda dojezdza do wybranego pietra a ja zaciagam go do pokoju:) sciagam z iego ubrania rzucami sie na niego i ciagne dalej, dalej i dalej:) a pote, siadam na nim moim chlodnym tylkiem i jezdze, to lubie, lubie sie przesuwac w przod i w tyl:) a jego fiut pociera o moja lechtaczke:D i coraz mocniej i mocniej:R

sdf ..........cos tam dalej. trafiles w moj slaby punkt:) jestem slaba uczennica, mam biala koszulke wlozona w plisowana spodniczke i wysokie podkolanowki:D i jestem zagrozona:) powiem ci ze zawsze o tym marzylam:) chce cie przekonacv ze potrafie to co potrafie:) dotakasz moich piersi a ja sie opieram, w koncu jak to jest zeby nauczyciel obmacywal uczennice! ale wiem ze nie mam wyyboru:) musze zaliczyc egzamin, wiec niechetnie kieruje twoja dlon miedzy moje uda:) i dotykam moich bialych majtek:) czujesz jakie cieplo? powoli robi mi sie mokro:) a ty jezdzisz palcem z gory na dol:) podoba sie?

odchylasz moje majtki:) jesterm wygolona i galdziutka:) mokra i goraca:) i sliska:) znowu twoje palce wedruja tam i spowrotem, kazesz mi usiasc na biurku! robie to oczywiscie, robie wszystko zeby zaliczyc:) siadam, a ty wchodzisz miedzy moje uda, rozchylasz wargi i rozpinasz rozporek, .........czy ja mam to zrobic?

wyciagasz swojegi fiuta, oczywiscie jestem zadziwiona twoim rozmiarem i kierujesz go w strone mojej cipki:) jestes juz blisko:) dotykasz mnie teraz goracym stojacym palem:D i nabijasz mnie na sibie:) i rzniesz dotad dopoki nie zalicze wszystkich testow i egzaminow:) mozesz robic ze mna co chcesz:)

ok to mamy drugiego kutasa:) zapewne jestes kolejnym nauczycielem ktorego musze przekonac o swoich zdolnosciach:) wiec w czasie kiedy tamten mnie rznie przychodzisz ty:) i mowisz ze znow nie bylam grzeczna, ze musze teraz poniesc konsekwencje:) a ja rznieta juz przez tamtego odpowiadam ze nie bylam zla uczennnica i patym czy moglabym zrobic cos , zeby odkupic moje grzechy:D

oczywiscie jest sposob:) pokazujesz mi na rozporek! niewiem co mam robic, ale kieruje sie instynktem:) rozpinam go, odchylam majtki i wyciagam, stajacego juz pala:) mysle sobie co z nim zrobic? moze go polize? i lize i lize:) i wkladam go do buzi i zaczynam delikatnie ssac:)

Gość Ostra 69
A lubisz sex grupowy ?

i coraz mocniej, twoj fiut znajduje sie teraz miedzy moim jezykiem a podniebieniem:) ciagne go jak tylko potrafie:) coraz mocniej, glebiej! niewiem czy ci sie to podoba, ale mnie coraz bardziej:) czuje, ze robisz sie coraz twardszy:) czuje na zobie kazdy napieta zylke:) ssam i ssam tak dlugo jak potrafie...............

wszystko lubie:) tylkio niestety nie zawsze sa ochotnicy:) w gebie tak, ale jak ptrzyjdzie co do czego to nie ma nikkogo:) bo np. facet nie ma ochoty ogladac twarzy drugiego:) a kobieta jakos nie potrafi patrzec na druga:O