Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to oznacza

Faceta bedac w 1 pokoju z kobieta zaklada

Polecane posty

Gość co to oznacza

rece za glowa, wypina piers, lekko odchyla glowe do tylu, a wzrok ma bardzo pewny ?

nie wiem, ale to fajna męska pozycja - mnie sie bardzo podoba, bo jest w tym jakiś luz, a jednocześnie pewnośc siebie :)

Gość błąd kobie to
a ja lubię jak trzyma w ręku filizankę:) albo podpiea leko dłonia podbrodek albo czyms sie bawi np skrakiwem spodni tak je tłamsi:) moj brat tak robił jak był słodkim bratem;) fajne to bylo:)

o nie, ja własnie nie lubie, jak się facet bawi skrawnkiem spodni :) - mam wrażenie, że jest zawstydzony, a nie lubię takich sytuacji, bo kojarza mi się z małym chopcem ;)

Gość błąd kobie to
a ja to odbieram ze mysli nad tym co mowi:)

Gość co to oznacza
a inne wypowiedzi na temat ?::P

Gość co to oznacza
czasami też rozpina rozporek i wykłada na stół penisa, co to może oznaczać?

Gość co to oznacza
o fajnieby bylo :P:P:P:P:P::P

Gość o boze jaki żal...
TO OZNACZA GŁUPIA PRUKWO ZE CHCE SOBIE POLEZEC!!!!!!!!!!!!KOOORWA MAC CZY TY JEBNIĘTA JESTES??????????????????????????

Gość co to oznacza
o boze jaki żal... TO OZNACZA GŁUPIA PRUKWO ZE CHCE SOBIE POLEZEC!!!!!!!!!!!!KOOORWA MAC CZY TY J**NIĘTA JESTES?????????????????????????? serdeczne gratulacje za samokrytycyzm . czy ktos sie zna na mowie ciała wstopniu bardziej niż na poziomie podstawowym? :P

Gość o boze jaki żal...
WYPIERDALAJ SZMATO

Gość co to oznacza
Ukrzekla mnie twoja historia.

Gość
A co to znaczy jeżeli zakłada prawą stopę za lewe ucho, lewą za prawe, jedna reka draie sie po oku, druga podtrzymuje krzesło, robiąc do tego zeza wyciaga jezyk i macha delikatne kółka w stronę przeciwną do wskazówek zegara, przy czym stara sie wachlować uszami machajac nimi tylko do tyłu, a po brodzie ścieka mu stróżka sliny układając sie w serduszko na klatce piersiowej ? dobra a tak powaznie-w Twoim przypadku autorko koles po prostu czuje sie swobodnie i pewnie w Twoim towarzystwie. Sam tak robie gdy jestem wyluzowany.

Gość co to oznacza
o jak miło :):):):) dzienks Wick, starsznie mi sie to podoba :) meska, pewna siebie postawa.

Gość
Ogólnie gdy facet czuje sie pewnie stara sie zajmowac sporo miejsca, czeroko rozstawia nogi, odchyla cała sylwetke do tyłu, szeroko tez rozkłada ramiona-czasem widac to przy parach siedzacych na ławce w parku. Gdy czuje zanteresowanie przechyla sylwetke do przodu w kierunku osoby, z która rozmawia-nie dotyczy to osób które staraja sie udawać niedostepne-te nie zmieniaja pozycji nawet gdy sa zainteresowane rozmową.

Gość czuje sie pewnie
i chyba cie uwodzi...

Gość rozporkowy
a co to znaczy jak facetowi rozporek pęka w szwach??

Gość co to oznacza
o nastepna fajna rada:):) mialam zajecia szkoleniowe z takim gostkiem, ktory starsznie mi sie spodobal, czasem zerkal w moja strone ale dzis na konsultacjach hm ...czulam ze gadalismy jak znajomi. Bylo bardzo swobodnie i na luzie wlasnie. Na koniec podalam mu reke, starsznie sie zszokowal :P

Gość do co to oznacza
Trzeba było wyskrobać brud spod paznokci to by się tak nie szokował :P