Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosząca o Pomoc

Moje Krzywe zęby - ZDJĘCIE !!!!!

Polecane posty

Gość Prosząca o Pomoc

Wiem że mam brzydkie i krzywe zęby dlatego proszę sobie darować komentarze typu " skończ ze sobą" " lepiej sie nie uśmiechaj bo straszysz" Właśnie tego nie robie nie uśmiecham sie prawie w ogóle a jak już to robie to tak aby nie odsłaniać zębów. W dzisiejszych czasach jest bardzo rozwinięte dentystyka , zastanawiam się czy ktoś z was miał podobny problem i udało mu się zlikwidować taką wadę , oczywiście nie zakładając aparatu stałego . Nigdy nie żałoże aparatu wstydzę sie wiec to odpada , zastanawiałam sie nad porcelanowymi licówkami ?? Ale czy zakłada je sie na tylne zęby zeby rozszerzyć uśmiech , zęby tak jak widać są wbite do środka. http://karolina86kasia.w.interii.pl/zzz.JPG Sorki że zakładam ten temat po raz drugi ale być może dzięki temu znajde osobę która miała podobny problem ?:)

Gość hihiha
jakie krzywe no wstyd wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nadzieja 23
nie martw się, ja też mam krzywe:( i chyba będę starać się o aparat

a ja mam zgruz krzywy jak cholera:O przez to krzywe usta 😭 a kaski na aparat starsi nie mają, albo nie chca mieć:o

a ja mam zgruz krzywy jak cholera:O przez to krzywe usta 😭 a kaski na aparat starsi nie mają, albo nie chca mieć:o

Gość olllllllllaaaaaaaa
ja bym zamiast nad aparatem popracowala nad wybieleniem:/

Gość olus678
Jeżeli Ty masz krzywe zęby, to ja jestem Majkel Dżekson. Nie takie problemy ludzie mają na świecie ;) niektórzy nie mają rąk,nóg więc wyluzuj.

wybielić zawsze można czy u dentysty czy jakimiś pastami, a aparatu sobie nie załozysz od tak. najpierw wyrównać potem wybielać to tak jak z ciałem najpierw schudnij a potem opalaj :P :D:D

Gość Prosząca o Pomoc
a nikt nie zakładał licówej na krzeywe zęby ? Przeciez w Tv teraz oglada sie pełno tych metamorfoz ... uczestniczki maja okroone krzywe zęby a od dentysty wychodzą z pięknymi prostymi zębami