Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusto w glowiee

O czym mamy pisac...skoro nie ma juz o czymmm!!?

Polecane posty

Gość pusto w glowiee

Wiem,wiem.. temat beznadziejny.ale pojawia sie probblem..pisze z kolega, 3 lata na gg, od czasu do czasu sie spotykamy..tera z z nim pisze i niema oczym! coraz czesciej juz tak sie dzieje. jestesmy coraz blizej siebie z kolegi moze byc cos wiecej..ale o czym mamy pisac jak teraz panuje cisza!? prosze o rady..tematy,propozycje.. tylko nie piszcie ze o pogodzie..blabla..

Gość
o czymkolwiek. O tym co sie wydarzyło ostatnio, mozesz poczytac jakies artykóły z interii jakies pierdoły o zwiazkach i zapytac co sadzi np o tzw sex przyjacielu, albo luxnych zwiazkach, albo ped... gejach i takie tam. Coś sie zawsze znajdzie.

Może wspomnijcie chwile kiedy się poznaliście, wspólne wakacje w gronie waszych przyjaciół itp. takie wspomnienia wywołują uśmiech na twarzy...

jak jesteście coraz bliżsi to powinny być chyba jakieś tematy... w końcu najczęsciej ludzie gadają o czymś codziennym, co robili, co się działo itd bo albo oboje macie nudne życia i dlatego nie ma :O i właśnie z takiego, nudnego powodu, ja nigdy nie będę regularnie osoboiśce z kimśrozmawiał

Gość anaaaaa
wyslij mui jakis zabawny link z youtube i pogadajcie o nim

Gość pusto w glowiee
to wszystko juz bylo..:(

Gość anaaaaa
to napisz mu" kurde ale mi sie z toba fajnie gada, mozemy rozmawiac o wszystkim, tak ze az tematy nam sie wyczerpuja" :)