Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

Dlaczego faceci są popierdoleni?

Polecane posty

Gość ten typ juz tak ma

Gość srata tatata
Taka mutacja w genach

Gość rosi24
;) fajny temat

Gość rosi24
faceci są popierdoleni zgadzam się w 100 % czyste zboczone SAMCE

Gość nikt nie wie
Ja czekam na znak zycia od swojego faceta od wczoraj. Kurwica mnie bierze, ale jestem uparta i pierwsza nie zadzwonie, bo mpomysli ze go sprawdzam albo cos podobnego. Mieszkamy daleko od siebie i wystarczy jejen sms!!!!! Ale przeciez to juest za trudne!!!!!

Gość rosi24
NO MY KOBIETY TAK MAMY,ŻE MARTWIMY SIĘ O NICH ALE KOCHANA NIE MARTW SIĘ ODEZWIE SIE JA TO NIE RAZ PRZERABIAŁAM

facet to taki osobnik, ktory nie wie czego chce :O boi sie zaangazowac.. jedno móiwi, drugie robi.. czego wy sie kurwa boicie :O ?

Jaruś... spierdalaj, bo jak nigdy tak dzisiaj nie mam ochoty podejmowac i znizac sie do poziomu rozmowy siegającej 3-letniego dziecka jak nie niżej.. won :O

Nie wszyscy faceci sa popierdoleni,zdarzaja sie wrazliwi i kochajacy ale coraz mniej niestety takich ja zanim spotkalam swojego krolewicza wspanialego musialam spotkac po drodze niezlych palantow az tracilo sie nadzieje na prawdziwa milosc. ale cierpliwosci.

Nie wszyscy faceci sa popierdoleni,zdarzaja sie wrazliwi i kochajacy ale coraz mniej niestety takich ja zanim spotkalam swojego krolewicza wspanialego musialam spotkac po drodze niezlych palantow az tracilo sie nadzieje na prawdziwa milosc. ale cierpliwosci.

Gość nikt nie wie
No wlasnie czego? :(

Nawet ich posty moderacja kasuje takie to tępe.Podskakują jak wesz nagrzbieniu,a jak co do czego to niby nie wiedzą o co chodzi :D Są wyjątki,które tylko p;otwierdzają regułę :)

Tak... tylko gdzie te wyjątki znalezc? :D jak czytam wypowiedzi (mam tu na mysli pana jarka) to watpie w prawdziwosc ich gatunku... :O

Gość pewienfacet
i kto to k...a mówi? Hę? My jesteśmy popierdoleni? Spotkałem się z kobietą w zeszły piątek. Srutu tutu pierdutu, jesteś fajny, przystojny, rozbawiasz mnie, zadzwoń do mnie jutro. Dzwonie i kurna, co? Nie odzywa się, cisza, gg milczy, mail milczy, listonosz nie przychodzi, komórka sprawna, ale milczy. Więc kurwa, pytam się po co te przymilanie się?

pewienfacet.. :O sorry, ale mezczyzni robia to czesciej.. olewaja,potem jest milo, potem znowu olewka.. powiedz.. czego wy sie boicie...............?

Pan jarek napewno nie jest tym wyjatkiem wiec nie zwracaj na niego uwagi bo nic madrego nie wymysli. Najlepsze sa przypadki,na przystanku w kinie nigdy nie wiesz kiedy trafi cie amor:)

Czegoś nie rozumiem ,naukowcy twierdzą,że natura sama eliminuje wybrakowane osobniki,a tu proszę -pełno pseudomężczyzn .

Gość pewienfacet
lilly rose, zadałem sobie to samo pytanie w stosunku do was. Ilekroć się z jakąś spotkam, kilka dni jest sielanka nagle sms "sorry, ja tak nie mogę". Ręce opadają.

Gość lampka polnocna11
witam pewnie sie tu niektorym naraze ale spotykam zdecydowanie wiecej popierdolonych kobiet niz facetow. przykre to dla nas ale taka prawda.