Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoooro

PRZEROSŁY MNIE KOSZTY WYPRAWKI

Polecane posty

Gość spoooro
wiecie co troche mnie przestraszyla polozna jak mi opowiedziala ze jest wiele przypadkow uczulenia u dzieci w postaci wysypki na ciele i pediatrzy dochodza od czego kaza eliminowac jedzenie kosmetyki itd. a potem wychodzi ze dziecko bylo uczulone na barwnik jaki zostal uzyty do ubranek:(((

Gość spoooro
kiedys jak jeszcze temat dzieci mnie nie dotyczyl wydawalo mi sie ze Smyk jest jednym z takich sklepow cenowo bardzo przystepnych ale okazuje sie ze tam tez potrafia byc niezle ceny

Na barwnik, albo na formalinę którą konserwuje się barwniki w ubrankach. Dlatego ja przy ciele zakładam Lusi białe. Ale nie pisze już więcej, bo znów mnie od postrzeleńców objadą. Mogę Ci polecić body z C&A - tanie, a baaardzo dobre. Najdroższe (z długim) po 9zł za sztukę, ale można też trafić 2-paki za 12,99 i 4-paki po 22,90 (ale te ostatnie są białe z niewielkim nadrukiem). Natomiast odradzam bodziaki ze Smyka - jeszcze nie było, żeby mi w jakimś napka nie odpadła :) W ogóle Smyk to dość drogi sklep... Niektóre rzeczy można tanio kupić w Ikea - np. łóżeczko za 100zł, wanienkę, prześcieradła z gumką... Warto też zlokalizować jakąś hurtownię dziecięcą prowadzącą również sprzedać detaliczną - w ten sposób zaoszczędziłam na wózku 250zł w stosunku do Allegro. W Zarze na wyprzedażach można kupić tanio różne śliczności, np 2-pak body z długim za 9,90zł albo kurtkę za 20zł - ale trzeba polować :) Pozdrawiam!

Gość comandos1696
przepraszam mam takie pytanko bo za niedługo bede ojcem i chciał bym wiedziec jak moge pomagac mojej dziewczynie w opiece dzieckiem zebym nie walnoł jakiejs gapy jak mozecie to pomózcie bede wdzieczny za kazdego meila z pomocą

Gość ale mnie wkurwiają takie kobie
to ty jeszcze nie urodziłaś a już narzekasz na brak kasy, to co będzie jak urodzisz. Oto typowe podejście do życia patologii. Robią, nie myślą. Aby dziś.

Gość anetaaaaaaaa
zamiast zapewnić dziecko dobra przyszłośc kobiety rodza mimo ze ich na dziecko nie stac! a póxniej nie wiadomo skąd chorubska.... mam taja 1 dziewczynę z pracy- 29 lat , średnie wykształcenie, mąż bez pracy a ona pierwszą pracę zaczęła u nas wczesniej jakies dorywcze ... ale co tam dziecko ma ;-) i planuje 2 , hehe smiac mi się chce, obdarte , stare ciuchy nosi, zeby czarne, poprostu patologia rodzi kolejną patologie i to dziecko ubiera w uzywane ciuchy, kolezanka przyniosła jej buty dla małego bo nawet mały nie miał butów na zimę, ale 2 planuje hehe

Gość mamaBamusia
oczywiscie ze nie musisz duzo wydawac,troche pomysl: ciuszki mozesz kupic w tesco,realu a jak nie masz takiego sklepu blisko to kup tylko kilka bodziaków,ze 2 pary spioszków nowych,ew jakies ubranko nowe do lekarza a resztę kup w lumpie albo odkup od jakiejs kolezanki. kosmetyków wiele nie trzeba-oliwka bambino,mydeło i bepanten do pupci wystraczy karm piersia to przez kilka miesięcy nie kupisz ani mleka ani butelek' kocyk czy posciel tez mozesz kupic uzywana na allego,dobrze wypierz wyprasuj i gotowe wanienka nie jest droga juz za 25-30 zl sie kupi Reczników specjalnych nie musisz miec,kup 2 kapielowe i nie ch słuza tylko dziecku zabawek na początek nie trzeba wcale a napewno gosci przyjdą z jakąs grzechotka czy ubrankiem fajne pieluszki sa z biedronki dada lub Tesco Gaga,chusteczki tak samo.

Gość jjjjdrt
haha ale się uśmiałam... " fajne ciuszki z tesko" to jest przerażające że małe dziecko można w ten sposób traktować jak psa

Gość marynazwawki
ja polecam serdecznie PEPCO- taki sklep :) dzisiaj byłam i kupiłam piękną bluzeczkę z długim rekawem na 6msc w paski, spodenki na 9msc granatowe ściągane na dole dresy takie, 3 pary rajstop i body z długim rękawem i zapłaciłam 25zł:)

Gość marynazwawki
jjjjdrt ja sama ubieram się w tesco i dziecko też będę są tam ubranka dobrej jakości i dość tanie, nie rozumiem z czym masz problem?

Gość ja też lubię tesco
ale wcale tanie cherokee nie jest. Na wyprzedażach można coś upatrzyć ale nowe kolekcje sa bardzo drogie. A co do wyprawki to wydam na nią 1000 zł i ani grosza więcej!

sporoo jesli chcesz to ja moge Ci odsprzedac kombinezon dla dzieciaczka.mam 2 rozowy i niebieski.jesli bylabys chetna to ok.i moge rowniez rozek bo tez mam a nie potrzebuje juz.

Gość beatuś
Ja posiadam multum ciuszków od 0-12mies Niektóre moge oddać niektóre odsprzedac symbolicznie podaj maila to sie dogadamy jesli jestes zainteresowana Pozdrawiam

Gość kochammojesłoneczko
mi się podobają a tesco ubranka takie w koszach na środku nie raz body za 5zł można wyhaczyć nawet dziewczyny macie jakieś ubranka do oddania lub odsprzedania? ja bym chętnie przygarnęła chociaż kilka sztuk, bo niedługo mój brzdąc się pojawi, a ja niewiele mam:( i pewnie niewiele kupię