Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudi da

głupie pytanie o depilację depilatorem

Polecane posty

Gość dudi da

kupiłam sobie depilator i czekam aż mi włoski na nogach urosną, żeby mieć tą wymaganą długość kilku mm ale nie rozumiem jednej sprawy - to zawsze tak bedzie wygladac ze trzeba golić długaśne włochy? Czy po pierwszej depilacji mozna sie bedzie brac juz za takie ledwo wyczuwalne odrosty? Bo nie bardzo to ogarniam, 2 tyg gładkich nog, a potem 2 tyg zapuszczania - długie spodnie, brak seksu, etc :O Chyba bym drugi raz takie zapuściła jak teraz gdybym wylądowała w szpitalu na dłuższy czas. Jak to jest z tym depilowaniem? Mozna golić krótkie włoski, czy depilator skazuje na połowe życia w stanie yeti?

Gość olus678
Niby czemu nie mozna? Mozna tylko ze depilator może ci nie wyłapywać wszystkich włosków...

Gość dudi da
W instrukcji pisza o tej długości 2-5 mm Jak dla mnie to strasznie dużo.

Gość singielka nie stara panna
hej,to jest tak: przed pwiersza depilacja zapuszza sie wlosy do ok.,5 mm, potem sie je depiluje (niestey za peirwszym razem jest to nieprzyjemne), potem wlosy iodsrastaja i ja np.gole raz na tydzien, wtedy depilator wylapuje tylko te wlosy ktore da rade ...masz nogi gladkie w ok.90% przez caly czas. troche to dziwne,jakby niektore wlosy rosly szybciej a niekmtore wolniej ,dlatego poznie depilacja parwie w ogoel nie boli bo wyrywasz tylko kilka wlosow WANZA RADA:Zawsze ale to zawsze zrob sobie peeling pzred depilacha!!!

Gość juh
mam depilator ale przez wrastajace wlosy boje sie stosowac bo po 2letnim uzywaniu moje nogi w takim stanie byly ze rok minal zanim doszly do siebie,doslownie prawie kazdy wlos wropsniety mimo pilingow

dokladnie tak, to jest jakas masakra , ja tez mam depilator i lezy w szafie bo wrastajace wloski to istny koszmar :( teraz gole nogi zwykla maszynka co 2-3 dzien i jest ok kilka minut pod prysznicem a nogi duzo ladniej wygladaja :D dudi da depilujesz wtedy kiedy jest ci wygodnie jak depilator jest w stanie chwycic to nie czekaj poprostu dzialaj :)