Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schwarzc blanca

Piekne, miekkie wlosy

Polecane posty

Gość schwarzc blanca

mialam wlosy zniszczone i suche- siano. ostatnio zaczelam myc je szamponem Schauma z olejkiem makadamia i poprawil sie ich stan, ale nie tak bardzo postanowilam stosowac szampon jako maseczke, aby jak najbardziej je nawilzyc. czy nie zaszkodzi moim wlosom, szampon nakladany jak maseczka na suche wlosy na 10 minut?

Gość bo inaczej to lipa
raczej nie.

Gość wręcz przeciwnie
ale słyszałam wersję, że po umyciu szamponem nie powinno się go od razu spłukiwać, tylko właśnie 5-10 min. pochodzić z nim na głowie i dopiero spłukać.

Gość sibi
zaszkodzi bo szamponem sie myje a nie trzyma długo,kup sobie olej kokosowy i makadamię naturalny,świetne są do włosów bo ja używam i mam ładne a do tego rosnąć zaczeły jak gupie

Gość schwarzc blanca
wlasnie dlatego poprawiol sie ich stan, bo ten olejek, ktory jest w szamponie dobrze nawilza wlosy sibi- w supermarketach chyba ich nie ma, w dogeriach szukac??

Gość wazelinkaa
sibi a jak nakładasz olej i to drugie? Razem te dwie rzeczy? na ile czasu i wogóle jak?

Gość niestety to prawda
piekne i miekkie wlosy to tylko sa w reklamacjh

Gość sibi
Monia.K. MA RACJ Ę,zawierają sls,zresztą kupę kosmetyków zawiera to świństwo.jeśli chodzi o olej nakładam na wilgotne włosy i tak z godzinkę trzymam,jeśli chodzi o olejki nie maja jakiegoś złego wpływu jeśli dłużej potrzymasz na głowie,włosy są mieksze,skóra głowy nawilżona dzieki temu nie mam łupierzu,a pamietać trzeba że są różne oleje i maja wszechstronne działanie,oczywiście pozytywne.ja używam olej na twarz,ponieważ oleje nie zapychają skóry a odżywiają ładnie a wręcz pomagają na podrażnienia