Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 180380

POMOCY!!

Polecane posty

Gość 180380

Witam! Od trzech miesięcy nie kochałam sie z narzeczonym,obecnie po przerwie zaczełam brac ponownie tabletki antykoncepcyjne, biorę drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych Diane 35. Nie robiłam przerwy 7 dniowej miedzy jednym a drugim opakowaniem! Po wzieciu 24 tabletki (3 z drugiego opakowania-przypominam ze nie robiulam przerwy)po godzinie od przyjecia zwymiotowalam. kolejna wzielam na drugi dzien o stalej porze!! Tabletki przyjmuje regularnie o stalej porze miedzy 19-20 Stosunek mialam(bez wytrysku we mnie) na 11 dzień od dnia kiedy zwymiotowalam tabletke.ostatnia tabletke wzielam z 2 opakowania wzielam w srode i teraz czekam na okres! Strasznie sie denerwuje czy dostane okres i czy tego 11 dnia od zwymiotowania tabletki byłam zabezpieczona, prosze o odpowiedz. Z gory serdecznie dziekuje

Gość anty_myszka
mamy ci to z gwiazd wyczytać??

Gość malennka
Moze ktoras z was posiada w domu kule do wrozenia, test ciazowy, albo w laboratorium i po klopocie

Gość 180380
przeciez nie pytam czy jestem w ciazy, tylko czy tego 11 dnia od zwymiotowania tabletki bylam juz zabezpieczona!!!!

Gość malennka
bylas zabezpieczona caly czas

Gość 180380
jak bylam zabezpieczona przez caly czas?? przeciez jedna tabletke zwymiotowalam a druga wzielam(niestety) dopiero na drugi dzien o normalnej porze, czyli minelo 24h. tylko ze seks uprawialam dopiero na 11 dzien od zwymiotowania, mam pytanie czy wtedy bylam juz zabezpieczona?? Teraz mam przerwe 7 dniowa i czekam na okres, dzis mija 4 dzien i okresu nadal brak i zaczynam sie denerwowac. prosze informacje czy tego 11 dnia bylam rzeczywiscie zabezpieczona czy istnieje mozliowsc ciazy.PROSZEEE

Gość Finezja 43
Ile czasu upłynęło od wzięcia tabletki do wymioto bo to jest istotne?

Gość 180380
tabletke wzielam kolo 22 a zwymiotowalam za godzine, z tego co wiem to 7 dni po tym zdarzeniu powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie a ja kochalam sie dopiero na 11 dzien, a wczesniej nie kochalam sie 3 miesiace, wiec jak myslisz?

Gość 180380
wiem ze nie wchlonale sie ta tabletka! ale licze ze jak sie kochalam to bylam juz zabezpieczona, tym bardziej ze nie skonczyl we mnie;/

Gość Finezja 43
Ja jestem pewna ,że nie jesteś w ciąży wiesz jak juz stosujesz trzeci miesiac tabsy to w ciąże wogole tak latwo sie nie zachodzi pomyśl ile tych ciaz musialo by byc prawie za każdym razem .ńic sie nie martw pamietaj zeby po 7 dniach wziaść normalnie tabletke a tak wogole to zrób test uspokoi cie.

Gość 180380
dzieki!! Troche mi lepiej, ja teraz skonczylam brac dopiero 2 opakowanie, bo wczesniej zrobilam sobie porzerwe kolo 6 miesiecy! Mam nadzieje ze nie jestem, jak we wtorek nie dostane okresu to ide do lekarza,

Gość Finezja 43
A w poniedzialek zrob sobie teszanim poszlabys do lekarza moim zdaniem zadnej ciąży nie ma na logike jesli po godzinie wymiotujesz to pewnie że nie wchlonie się cala tabletka ale zawsze wchłonie sie jej jakas część ja np biore eutyroks i nie moge jeść pół godziny dopóki sie nie wchlonie to tez tabletka hormonalna na tarczyce nic sie nie martw.

Gość 180380
Dzieki wielkie!!! :))

Gość Finezja 43
Nie ma za co zawsze służę radą jeśli widzę,że ktoś mądrze pisze i wie o czym pisze powodzenia jest dobrze pozdrawiam.

Gość 180380
jeszcze raz dzieki< uspokoilas mnie :))