Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvi

dziewczyny, co to moze byc? ciaza?! prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość malvi

Witam wszystkie forumowiczki. Chcialam sie podzielic z Wami pewnym problemem, wiem ze moze Wam sie to wydac idiotyczne, ale jak sie naczytalam na forach o falszywych wynikach testow i normalnych okresach w czasie ciąży to mnie zemdliło. panikarą jestem :( pragne nadmienic ze gdybym teraz zaszla to bylaby katastrofa, facet to sk*******, zdradzal mnie a teraz zostawil:( dziecko nie mialo by ojca ehhhhhh..... sprawa wyglada tak: -biore yasminelle od okolo roku -nie mialam biegunek ani nic nie bralam innych lekow, wszystko niby ok. trzymam sie ulotki. -kochalam sie z tym kolesiem kilka dni przed odstawieniem yasminelle, ale nie skonczyl we mnie - potem mialam krawaienie z odstawienia, z tym ze troszke bardziej skompe niz zwykle - po 3 tyg od stosunku zrobilam bobo test, wyszedl negatywny - w nastepnym miesiacu dostalam tez krwawienia, z tym ze bylo obbfite jak diabli, pelne skrzepow. Czy ja mam 'ciążoschize?' w tym momencie od stosunku minelo juz 45 dni,nie mam powiekszonych piersi, nudnosci, wyostrzonego zapachu. jedyny problem to taki ze panikuje..ehh ale to juz rodzinne:( prosze Was o wyrozumialosc, moze niektore wiadza jak sie czuje :(

Moim zdaniem masz \" ciązoschize \" .Brałas tabletki wiec jest ok nie panikuj :) Szkoda nerwów.

Gość malvi
mamaniny, dziekuje Ci bardzo:) milo ze mnie nie wysmialas. moze faktycznie mam ciążoschize.

Gość malvi
dziękuje kochane:> zasne dzis spokojnie:)