Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witastwosza

Trzeba schudnąć

Polecane posty

Gość Witastwosza

W mojej szafie są już dwa ciuchy w rozm. 44! :o Od jutra reżim? Sama nie wiem, nie mam motywacji. Jedynie te ciuchy o dwa numery za małe:o Owoce, warzywa, wioślarz schodki. Ja po40-tce, 164cm i 65 kg na liczniku. Zjadłam dziś paczkę ciastek i pół paczki żelków:( Zaraz śniadanie i tak przez cały dzień...

Gość Witastwosza
Widzę, że będę z tym sama. Zaczynam jutro od ważenia. Ok.1200- 1400 kalorii dziennie, jem co chcę, ale bez węglowodanów prawie. Nigdzie mi sie nie spieszy, Najlepiej się czułam z wagą 55-57, więc dyszka do zrzucenia jest:o

Gość Witastwosza
Ostatni dzień wolności. Na obiad ryba smażona, frytki, bukiet surówek i piwo.Ilości ponad możliwości. Jutro się też obmierzę i do akcji!

Gość M.I
Też jestem po 40-tce,163cm wzrostu waga 76,rozm 44/46.Ale w sumie nie wygladam na jakiegoś wielkiego spaślaka,jestem drobnej kości into może dlatego.Ale może czas pomysleć o jakiejś dietce.Masz racje czas zacząć.

Gość moze zaproponujcie
jakies menu

Gość Witastwosza
A ja już jestem dużą babą i trudno mi się z tym pogodzić, bo niedawno nosiłam 38. Nie palę już od trzech lat i trochę bardziej "rozpustny" tryb życia prowadzę. Codzień winko, piwko niekoniecznie jedno:) i stało się. Trudno podać menu, najlepiej jeść wszystko, ale nie tyle, co dotąd

Gość Witastwosza
Na pewno ze trzy razy dziennie zasewruję sobie herbatkę. Dwie czerwone, a wieczorem Figurę1 czy 2. Co jeszcze?Nie mogę kłaść się spać głodna, na pweno bęę coś jadła przed snem. No i od razu jakieś balsamy ujędrniające uruchomię. Masaże ostrą gąbka pod prysznicem. Czyli około godziny dziennie tylko dla siebie + MŻ Dobrze by było również zastosować dietę niełączenia, ale to trudne: ja wracam z pracy i mam obiad pod nos. W tej sytuaji trudno wybrzydzać:D. Ale mniej mogę zjeść. O właśnie: mąż proponuję lampkę winka. Nie odmówię, a co! Ciekawe co powiem jutro:(

Gość koravunia
Powodzenia ci życzę :) Ciekawie piszesz :)

Gość Witastwosza
---> koravunia Ciekawe co napiszę za parę dni, sama dziś tego nie wiem. Może tu zajrzysz?

Gość Witastwosza
JUtro relacja. Dobrze wystartowałam, dopiero wróciłam z pracy

Rano- o 6 kawa z mlekiem W pracy gorący kubek, dzisiaj także jogurt, bo byłam głodna Obiad: wielki gotowane udka i kopa surówek kolacja pieczywo chrupkie 3 kromki z czym zechcę wino czerwone półwytrawne ile zechcę Widzę, że muszę popracować nad zmniejszeniem porcji i dodaniem posiłku. Ale zadowolona jestem. Na razie nie odkurzyłam wioślarza, nie chce mi się.