Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcejuzzyckkkkkkkkk

panowie-czy byście odmówili

Polecane posty

Gość niechcejuzzyckkkkkkkkk

Mam pytanie i bardzo mnie to zastanawia i nie ważne czy jesteście żonaci czy wolni.Co byście zrobili gyby piękna dziewczyna powiedzmy 20 lat zaproponowała wam sex to byście sie zgodzili.Oczywiście mówie o normalnych dziewczynach a nie jakiś podpitych narkomankach. Uleglibyście?

Gość marakintek
w życiu - nigdy nie zdradzę żony !

Gość marakintek
sorka, ale była z moimi plecami i musiałem coś takiego napisac - jasne że bym przeleciał jakieś fajne ciacho na boku, często to robię a żona nic nie wie

nie zrobiłbym tego..nie zdradzę Mojej Królewny.. !! teraz tylko czekać, aż wpadnie tu taka osoba, która wszystkich wyzwie od dziwkarzy i wkręci swoją teorię, że każdy facet zdradzi.. :classic_cool:

Gość Wszystko jest względne
TO zawsze zależy od wszystkich czynników. Od męża, żony, i tej trzeciej. Nie twierdzę że każdy facet zdradza - ale obawiam sie ze zdecydowana większość zdradziła a spora cześć z nich zdradza systematycznie. Dla jednych to przygoda jednorazowa po której sumienie nie pozawala na dalsze wyskoki dla innych to jak nałóg - poprawa włąsnego "ego". Może to zależeć od sytuacji życiowej w danej chwili. np: wasza kłótnia np o anala - Ty nie chcesz idzie na piwko gdzie spotyka młodą która tego nie odmówi - moze nie odrazu z nia pójdzie ale po czasie pewnie się skusi. Mam dopiero 32 lata wiec cieżko powiedzieć co będzie za 10 lat. Na chwilę obecną spotykam sporo 20-stek któe sa bardzo apetyczne -- ale na chwilę obecną wolę moją żonkę 27latek - napewno jest sporo lepsza w łóżku niż większość 20-latek. Na pytanie z tytułu postu dostaniesz odpowiedzi i tak i nie. Wszystko zależy od wszystkiego - nie ma na to reguł.