Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***roksanka25***

Dupki....Faceci

Polecane posty

Gość **julka barburka**
masz racje też sie z toba zgodze lecz wiesz to tez zależy od kobiety na całe życie wybiera sie jednak takich facetów jak ty że tak to ujme takie jest moje zdanie...Bo można pokazywac kobiecie że jest sie nie osiągalnym miejącym swoje zdanie itp ale do pewnego momentu ja tez jestem z takiego typu ludzi że jestem zadobra moze to własnie jest najwiekszy problem który pozniej obraca się przeciwko nam?! pozdrawiam

Gość **julka barburka**
:)

Gość Lolas
**julka** dokładnie tak samo uważam, że dobroć to jest największy problem, który się obraca przeciwko nam i niestety bynajmniej ja nic nie jestem w stanie z tym zrobić, bo taki już jestem. Jak widzę, że Kobiecie zależy to nie mogę olać i się nie starać, ale jak np. Kobieta wtedy zauważy, że zacząłem się starać to już się robi lipa, bo Kobiety to ponoć zdobywczynie i skoro zauważą, że nie ma już czego zdobywać to papa. A wydaje mi się, że do takiego drania to podchodzą z przekonaniem, że ile bym nie zrobiła to i tak zawsze będzie, co w nim zmieniać więc jest dużo ciekawszy. Nie ważne, że będę siedziała w strachu, gdzie jest po nocy i z kim, ale jest ;) Również pozdrawiam :)

Gość **julka barburka**
czemu na spisie tematów jest napisane ost?? przecież nie zakonczyłam tematu :/ ??

Gość Lolas
I tak, to zależy od Kobiety (nie generalizuje w żaden sposób) :)

Gość **julka barburka**
ja też nie wiem jaka jest recepta na nasz problem jednak przychodzi mi do głowy jedno przysłowie Kto ma miekkie serce musi mieć twardą d**pe Może kiedys w zyciu trafimy na takich co nas docenią?? trzeba myslec pozytywnie :)

Gość j82
tzn.że klikając na ost.jesteś na ostatniej stronie tematu...może trochę mniej błędów ortogr. Julka barburka co?zajrzyj do słownika

Gość ofe rma
jak klikniesz na ost to cię przeniesie do ostatniej strony w temacie. to się pojawia jak temat ma więcej niż 1 stronę.

Gość Lolas
j82...nie każdy jest tak elokwentny jak Ty więc zluzuj trochę gumę proszę, bo to tylko forum, a nie dyktando ;)

Gość ***roksanka25***
ok dzieki:) bede się starać lepiej pisać widze że szczegółowy z Ciebie koleś :D

Gość Lolas
**julka** dokładnie i dosadnie to napisałaś...Kto ma miękkie serce ten musi mieć twardą d**ę ;) A poza tym to nie ma co się dziwić, bo nawet kota można zagłaskać na śmierć, a co dopiero Kobietę :) Jak się jest za miłym to się cierpi :)

Gość j82
aaaa i niezbyt fajną reklamę wystawiasz swoim poziomem inteligencji...dobrze,że są Julki które mają większy wskaźnik int. niż Ty

Gość ***roksanka25***
Dokładnie czuje się jakbym naprawde dyktando pisała haha

Gość **julka barburka**
:) ah...te zycie czu musi być tak ciężko??nie mogłoby byc prościej?

Gość Very Bad Day...
Życie może i nie powinno być za łatwe, ale miłość tak :)

Gość Lolas
Dokładnie, wszyscy tak mówią, że miłość jest taka prosta wystarczy Kochać, heh...;) Dobrze wiemy jak jest naprawdę :)

Gość **julka barburka**
no niestety...ale co zrobić udawać kogoś kim sie nie jest nie całować ,nie przytulać jak ma sie na to ochote nie powiedzieć czegoś miłego ??? tylko dlatego że pózniej bedzie to wykorzystane przeciwko mnie... ? w stylu moge robić sobie wszystko co chce ona i tak zawsze bedzie mnie kochać ..... to jest przykre i to bardzo :(

Gość Lolas
**julka** pięknie piszesz :) Naprawdę :) Też nie widzę tego zbytnio, aby chować uczucia tylko datego, że zostanie to użyte przeciwko mnie. To jest chore po trochu, bo sam bym się męczył w takim związku jak nie wiem. Widać będzie można się otworzyć jak się znajdzie tą/tego jedynego/ą, ale skąd będzie wiadomo czy to to?? ;) Zbyt wiele niewiadomych :)

Gość **julka barburka**
Tak ale mysle że warto zaryzykować żeby pokazać sobie jakim się jest człowiekiem a nie całe życie tłamsić uczucia w sobie

Gość Całkiem Sam...
No ja już sobie pokazałem i nic z tego nie wyszło. To jest jakiś limit czy tak na oko, bo naprawdę nie wiadomo :) Normalnie, aż momentami strach człowieka ogarnia, żeby nie odkryć się bardziej. Ahh ta miłość :)

Gość Lolas
No ja właśnie też się odkryłem i tylko pogorszyło to sprawę niestety. W takim tempie to można próbować i do starości ;)

Gość olejzpierwszego
jak babka sie zabuja to facet dupek... w innej sytlacji to kobieta jest egoistyczna dupa.. krótko i na temat.. nie mysl za wiele nad tym postem bo glowa zacznie bolec

Gość Lolas
Podejrzewam, że najlepszym wyjściem byłoby jak już się oczywiście stwierdzi, że chce się spróbować być ze sobą to usiąść i dogadać sie, co jedna strona od drugiej potrzebuje bądź czego oczekuje i byłoby może chociaż wtedy ok, ale z drugiej strony to można by wtedy wziąć takiego delikwenta lub delikwentkę za jakiegoś...i też by dobrze nie było więc nie ma cudownego lekarstwa niestety :)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie ma idealnych zwiazków.niestety nikt nie potrafi się cieszyc przez całe zycie z tego co się ma.Dlaczego ludzie,którzy kiedys byli w sobie szaleńczo zakochani po kilku-kilkunastu latach bycia razem zaczynaja soę nienawidzieć.I to z reguły faceci robia się wredni,bo oni u siebie nie widza,ze się starzeja tylko u swoich wybranek zauważaja,ze juz figura nie ta i młodosc mija.Dlaczego to z reguły faceci zostawiaja po wielu latch swoja zone i wybieraja sobie na partnerke duzo młodsza od siebie.Przeciez oni tez są już starymi sflaczałymi dziadami,ale nie potrafia tego zniesc i chca sie odmłodzic przy młodych głupich kobietach,które mimo obrzydzenia do tego faceta decyduja się z nim być bo ma kase i jest ustabilizowany życiowo. dlatego uważam,ze wszyscy faceci to dupki i nienawidzę ich!!!!

Gość Lolas
To pozostaje mi tylko pogratulować poglądów ;)

Gość **julka barburka**
WIDAĆ ZAGORZAŁA FEMINISTKA ALE W PEWNYM STOPNIU ZGADZAM SIE Z NIĄ NIESTETY CZAS SZYBKO LECI I NIE MAMY WPŁYWU NA TO JEDYNIE CO MOŻEMY TYLKO POLEPSZYC ALBO POGORSZYĆ SWOJE ŻYCIE PODEJMUJĄC RÓŻNE DECYZJE

Gość Lolas
Jedno mnie tylko męczy, a mianowicie, dlaczego tak cholernie trudno jest się zakochać?? Czy Wy Kobiety zmieniacie się na takie oschłe uczuciowo po przez wcześniejsze dosyć nie miłe doświadczenia z wcześniejszymi dupkami, czy co?? Bo jeśli mam rację to nawet nie zdajecie sobie sprawy, ale po przez właśnie takie postępowanie utrudniacie wszystko nam czyli zwykłym, porządnym facetom.

Gość **julka barburka**
Znowu się powtórze że kobiety różne są ,mozna je podzielic na dwa rodzaje jedne są takie jak Twoja była a jedne są takie co mają miekkie serce:( czyli takie co w du**pe od życia dostaja a jeszcz są inne co wszystko im sie podoba a najbardziej to pieiądze.A czy myslenie przez facetów dupków sie zmienia?? mysle że tak takie kobiety są ostrożniejsze przy wyborze nastepnego faceta,ale jak się zakochaja i jest im dobrze to doceniają to co mają jeszcze wiecej niż te co w życiu na dupka nie trafiły takie jest moje skromne zdanie:)

Ta dyskusja jest trochę bez sensu, bo przecież nie od dzisiaj wiadomo jacy faceci imponują kobietom. Nie mili, dobrzy, grzeczni, ułożeni. Przeciwnie - kobiety lecą na takich, którzy będą dostarczać im huśtawek emocjonalnych. To gwarantuje, że nigdy nie będą się nudzić. Jest to prawda stara jak świat, pamiętam jak moja śp. babcia opowiadała mi kiedyś dlaczego wyszła za mąż za dziadka. Właśnie dlatego, że nigdy nie był na jej zawołanie, nigdy nie była go pewna. Do dnia ślubu nie była pewna, że nagle jej sprzed ołtarza nie ucieknie. I to właśnie kobiety lubią i zawsze lubiły nieprzewidywalność, różne emocje. Ale nie jest tak, że kobieta nie lubi czułości. Lubi, ale nie w nadmiarze. Gdy jest miła, to ją nagradzasz, gdy strzela focha bez powodu to musisz ją ukarać. Musisz jako facet mieć swoje zdanie i nie pozwalać kobiecie \"fikać\" koło nosa. Mam 29 lat i ciągle uczę się postępować z kobietami. Gdy miałem 18-22 byłem totalnym ciapkiem. Nie dziwię się, że tak późno straciłem prawictwo. Dopiero na studiach się wyrobiłem, zmieniłem podejście. Tak więc panowie zamiast narzekać na kobiety weźcie się za siebie. Im prędzej zmienicie myślenie tym lepiej. A to się naprawde opłaca, mówię wam.