Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***roksanka25***

Dupki....Faceci

Polecane posty

Gość Lolas
Ja wszystko rozumiem, ale przez te swoje nie zawsze dobre doświadczenia i związane z tym późniejsze uprzedzenia utrudniacie całą sprawę normalnym facetom, a przy tym i sobie też trochę. :)

Gość **julka barburka**
tak tylko że nie wszystkie kobiety trafiaja na dupków, rozumiem o czym piszecie a to że kobiety lecą na takich to jest fakt ale tylko na początku chęć zdobycia . jednak pozniej oczukują od faceta odpowiedzialności i normalnego podejścia do życia, a nie wieczne nerwy gdzie on jest ,z kim, kiedy wróci itp a to że od czasu do czasu okarze swoje uczucia to nie znaczy że są z niego ciepłe kluchy!

Gość sswfefe
wrrrrrr-ale ty jestes tempa... facet odejdzie taaaaaa.... a kobieta to doopy daje inemu po cichu a męża z kasy doji... kobiety bywaja jeszcze gorsze... ale ty jestes dwulicowa...

Gość sswfefe
''Mnie przytrafiło się to samo. po urodzeniu dziecka spadła moja aktywność seksualna prze co mąż miał do mnie pretensje i zaczął się konflikt. najgorsze a może najlepsze w zależności z której strony patrzeć spotkałam innego mężczyznę z którym odkryłam jak wspaniały może być seks.'' wrrrrrr-przykłat dwuliocowcu z forum wp.pl facet zrobił dzieciaka zarabia kase ale dooopsko to dla innego...\ wtakim razie to ja nienawidze kobiet

Gość sswfefe
jak facet zostawi kobiete to ona krzyczy na cały swiat jaka jest biedna-a ze wczesniej juz mu rogi doprawila......

Gość **julka barburka**
To miałaś szczęscie że na innego trafiaś.Nie musiałas znosic czyjis fochów ...:) jak myslicie wszystkie rzeczy w życiu dzieją sie za drogą przeznaczenia czy raczej przypadku??

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie jestem dwulicowa tylko realnie oceniam stan rzeczy.mało które kobiety zostawiaja na starosc swoich zniedołęzniałych mężów,za to facetom przychodzi to z największa łatwoscia.To kobieta oddaje facetowi cała siebie,rodzi mu dzieci,całe zycie mu nadskakuje,a on co??Jak juz jest schorowana i to ona potrzebuje opieki to zabieraja tyłek i wynosza sie do innej.Tffu!!!!!!!!!!!!!!

Gość sswfefe
wrrrrrrrrrrrr zmyła sie odac rozpaczy :)

Gość **julka barburka**
no to jest raczej temat na zdrade...

Gość sswfefe
tjaaa ale kobiety nie odhodza tylko sie wala na bokach ale tego odrazu tak nie widac

Gość sswfefe
nie oceniasz realnie ustawilas tok myslenia przeciwko facetom i generalizujesz....

Gość sswfefe
pozatym przeczytaj powysza zacytowana wypowiec jednej z pan... i to niejest wyjateg tego mozna znalesc mnustwo

Gość sswfefe
*wyjątek

Gość dorota.sam
ja chyba jestem staromodna bo od faceta oczekuję czułości,ciepła,poczucia bezpieczeństwa to chyba niezbyt dużo a jakoś nie mogę tego dostać od mojego faceta albo faceci są tacy tępi,ze nie potrafią wyczuć kobiety

Gość sswfefe
dorota.sam -jakbys dostala ciepelko stabilizacje itd to facet by rogi nosił :D

Gość dorota.sam
nie sądzę,jestem stała w uczuciach i na pewno nie zdradziłabym po to żeby mieć trochę adrenaliny

Gość sswfefe
mowisz tak bo masz ''złego'' faceta.... dlatego go nie zdradzasz i szanujesz

Gość **julka barburka**
Nie wszystkie kobiety zdradzaja i olewają facetów często jest tak że to one sie staraja a oni ich nie doceniają Bardzo dużo w tobie nienawiści i dziwnego podejscia do życia chyba wynika to z Twojego doświadczenia z facetami a z tego co piszesz to wygląda na to że to ty skoczyłaś do łóżka innemu facetowi i tak oceniasz wszystkie inne

Gość sswfefe
**julka barburka** piszesz o mnie :) bo jestem zaspanym facetem ktory nahwile zajzal do neta po nocnej zmianie i go wkooorwila generalizacja wrrrrrr-nerwy leprze od kawy :)

Gość **julka barburka**
twój cytat o zdradzie i zmniejszonej ochocie na seź odebrałam jako twoje słowa :P sorry

Gość dorota.sam
sswfefe masz rację tylko co z tego mój facet i tak tego nie docenia

Gość **julka barburka**
Moj też tak to jest jak się jest zadobrym jak straci to może doceni...

Gość Lolas
Dokładnie jak ktoś wyżej napisał...Kobiety na początku znajomości nie wiem czy to po to aby przypodobać sobie faceta czy też jest w tym jakiś inny ukryty podtekst tak dużo mówią o uczuciach, o tym jak one to by chciały być kochane i szanowane (możliwe, że tak jest nie neguję :)), ale jak już z czasem facet zacznie być uczuciowy i Kobieta poczuję trochę ciepełka i stabilizacji to facet ma bardzo duże szanse na to, że będzie nosił nadbagaż w postaci tzw. rogów niestety :) Możecie sobie drogie Panie negować moją wypowiedź, ale tak jest (nie we wszystkich przypadkach od razu mówię). Nie wiadomo czemu, ale strasznie Was mierzi słowo bądź poczucie "stabilizacji". Wy to chyba odbieracie jako nagonkę na swoją "wolność" bądź też "niezależność". Poza tym przyznajcie, że poczucie stabilizacji przy porządnym facecie nie jest takie fajne jak poczucie dreszczyku emocji przy draniu, czyż nie?? :) Wybór jest wiadomy ;)

Co niektórzy faceci dupki mają całkiem niekiepskie, to cza przyznać :classic_cool:

Gość **julka barburka**
hej widze że temat na nowo sie pokazał lolas dużo prawdy w tym co piszesz ale nie u wszystkich tak jest,,,,pozdrawiam

Gość Lolas
**julka**...wiem, że nie do każdej Kobiety się to tyczy tak samo jak nie każdy facet jest chamski itp., ale niestety zdarza się i jest to bardzo przykre, że tak się podchodzi do całej tej sprawy zwanej Miłością

Gość ..............=(..............
Moze i ten temat jest bez sensu bo kazda z nas wie jacy sa faceci, ale ja osobiscie mam czasami potrzebe napisania/powiedzenia ze FACECI TO DUPKI, jak czesto jestem rozczarowana a jak rzadko mile zaskoczona. Czasami mam wrazenie ze trafiam spod deszczu pod rynne i tak za kazdym razem. Moze przesadzam ze za kazdym ale ostatniego faceta ktory mial wplyw na moje zycie(nawet najmniejszy) a zachowanie bylo ok poznalam 2 lata temu. Najbardziej wkurza mnie to ze zawsze oni licza sie najbardziej, ich sprawy i to co robia nie Ty. Szkoda slow bo poleca żale.