Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadija_86

SKORA SUCHA NA PIEPRZ

Polecane posty

RATUNKU, moja kiedys tlusta skora ze sklonnoscia do tradziku postanowila chyba zmienic swoje zycie o 180 stopni! Od jakiegos pol roku jest sucha i wrazliwa- mimoze stosuje kremy nawilzajace itp. Moze ja robie jakies bledy pielegnacyjne- hcociaz nie wiem jakie- zel do mysia twarzy do skory suchej, tonik do suchej i wrazlwej, krem nawilzajacy, podklad toleriane la roche-posay przeznaczony do wlasnie takiej skory. Na dluzsza mete nic nie daje! Moja skora nie ma w ogole blasku, jestmatowa, a ja przyzwyczajona do skory tlustej nie do konca wiem jak ja pielegnowac. Moze sa jakie specyfiki nawilzajace do kupienia w aptece, ktre moglybuyscie polecic?

Gość frejz
Zadne kremy nie pomoga, jak skora nie bedzie nawilzona od zewnatrz. Wbrew pozorom picie duzej ilosci wody nic nie daje jak sie ma zaburzona gospodarke wodna. Zacznij brac kapsulki z wiesiolkime, Omega 3 i przestanc uzywac tylu kosmetykow.

ale ilu TYLU kosmetyków?? :( zel, tonik i krem to za duzo? przeciez to podstawa.... a ten caly capivit hydracontrol cos daje?

Gość stosuj la roche
Kup sobie krem Nutric 5 % z la roche, a problem zniknie

Gość Omega 3 bardzo pomaga