Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Droniaa

Mój największy kompleks a mój facet.

Polecane posty

Gość Droniaa

Wiem, że mój facet z którym jestem dopiero 2 miesiące lubi obfitsze biusty. Do tej pory nie widział mnie jeszcze bez stanika. Ale wydaje mi sie, ze on mysli, że mam spory krągły biust ( a to tylko stanik z push-upem) :O Boje się przed nim ściagnać stanik. Nie uprawialismy jeszcze seksu, a podczas pieszczot zawsze pozostawałam w biustonoszu, bo po prostu wstydziłam sie strasznie. Mam malutki biuścik. Mniej więcej taki: http://www.voila.pl/272/wstvi/?1 a moze nawet ciut mniejszy. Boje sie jego reakcji, bo on na 100 procent mysli ze mam spory biust. Wiem, ze powiecie jak kocha mnie to i pokocha moj biuscik. Ale jestesmy w poczatkowej fazie zwiazku i o milosci jeszcze mowic tu nie mozna. Jak moge przelamac wstyd ? Bo chyba nigdy nie dojdzie do stosunku bo niemilosiernie sie wstydze swoich malych piersi.

Gość zadawdasf
nie przesadzaj nie są aż takie male

Gość Droniaa
Są maciupkie. Jak nie mam stanika to pod koszulką sterczą tylko sutki, nic wiecej. Malutkie są, bo nawet mniejsze od tych na zdjeciu.

Gość ciesz się jak masz takie piers
i jak w linku, nie są wcale takie małe, poza tym są bardzo kształte. ja mam dokładnie takie (nie dość że małe, to jeszcze wiszą) http://www.voila.pl/277/rk42h/index.php?get=1&f=1 mój facet gustuje w lalkach barbie :O, najchętniej z wielkim cycem (nawet jeśli to silikon). kocham się z nim tylko w staniku :O, bo przy pozycjach leżących jestem zupełnie płaska. Cycki z linka są fajne i myślę, że Twój adonis będzie zadowolony 🖐️

Gość Droniaa
Ale tak bardzo boje sie reakcji faceta, bo on ma świadomosc ze mam cos w tym staniku :O Jak myslicie czy jak juz dojdzie do zblizenia, on bedzie bardzo podniecony to czy bedzie rozmyslal nad moimi malymi piersiami czy nawet nie zwroci wiekszej uwagi jakie są jak sciagne stanik?

Gość .Monia.
O rany dziewczyny, skad u was tyle kompleksow? Jestescie jakie jestescie, a na pewno jestescie fajne! Nie wolno sie wstydzic swojego ciala, bo nigdy ne bedzie wam dobrze w lozku. Noooo tym seksem w staniku to mnie powalilas z nog:) Mezczyzni uwielbiaja biusty, niewazne, czy duze czy male, akurat wlasnie takie, jakie maja kobiety, z ktorymi oni sa:) Glowa do gory, a biust do przodu. Bedzie dobrze

Jako facet uwazam ze sutki sa najwazniejsze!!!

Gość kikoo
a ja mam miseczke b albo c w zaleznosci od stanika i mi sie wydaja takie duze ze mam komppleksy... :( :O :O chce miec mniejsze!!! wstydze sie pokazywac takie ogromne cycki :( :( :O

Gość na razie jej nic nie mow
wierz, ze podczas zblizenia wiekosc cyckow bedzie dla niego najmniej wazna. wiem, ze faceci wola male ale jedrne piersi, niz bardzo duze i obwisle, tak wiec nie powinnas miec kompleksow. rownie dobrze ty mozesz lubiec duze ptaki, a on moze miec malego i pewnie przez to go nie zostawisz ;)

Gość Droniaa
Hmm a co myslicie, moze wczesniej jakos go uprzedzic, ze mam male wisienki,ale pokazac mu że je akceptuje i je uwielbiam, cos w tym stylu. Co myslicie ?

Gość .Monia.
Nie uprzedzaj. Na pierwsze seksualnej radce po prostu doprowadz go do szalu, podniec go tak mozno, zeby juz mu bylo wszystko jedno, jak wygladasz. Zobaczysz, ze tamat biustu szybciutko zniknie i wiecej sie nie pojawi:)

Gość Willy
Do autorki: ta fotka przykladowa jest cudna! JA na przyklad uwielbiam taki subtelny, nieduzy biust. Ten na fotce jest idealny :)

Gość Willy
I w ogole dziewczyny pamietajcie ze nie kazdy lubi wielki biust. JA na przyklad dokladnie odwrotnie ;) Nie wpadajcie w kompleksy! pozdrawiam gorąco ;)

Bardziej obawiam się o Twoje podejście. Cycki ważniejsze niż cała reszta, którą właśnie budujecie. Proporcje Ci się nie pogubiły?

Gość Boa Didley
A ja myślę, że taki kompleks to świetna technika dorpowadzenia faceta do wrzenia :). Im bardziej się będziesz wstydziła swojego biustu, zakrywała go itd, tym bardziej on będzie go pragnął zobaczyć, dotknąc i pokochać. I jak uchylisz rąbka tajemnicy, to to będzie dla niego taka nagroda, że nawet nie zwróci uwagi narozmiar. Nie mówiąc o tym, że to rozczulające...;) Sama mam duży biust i bardzo go nie lubię, przynajmniej tak na co dzień. Mimo, że ubieram się skromnie (a jest cała masa ślicznych bluzek z dekoltami, których nie moge nosić, bo to zawsze wygląda jakoś wulgarnie i tanio), to faceci zapominają, gdzie są moje oczy... Z doborem stanika ciężko, z bieganiem ciężko... Fakt, że nago wygląda to fajnie i mój facet uwielbia moje piersi, ale boję się, że z upływem czasu zrobią się obwisłe i paskudne... Wolałabym mieć mały biust i na pewno bym się wtedy nie przejmowała reakcją faceta choć też nie nosiłabym push-upa, po co kogokolwiek oszukiwać?

mnie to najbardziej dziwi, że ci Wasi faceci nie zdejmą Wam tych staników. no masakra, ile oni mają lat?? a może im bronicie zaciekle?? sądzę, że dla faceta mniejsze znaczenie ma biust, ale kobitka z kompleksami, która zasłania swoje ciało jest mało podniecająca. ja sama mam malutki biust (miseczka A), ale żaden facet jak dotąd nie narzekał. z resztą - jakby mnie facet nie chciał dlatego, że mam mały biust, to tylko lepiej dla mnie - niech kretyn spada na drzewo! :P

Gość ostrooo
zgadzam sie, te pirsi z 1 lika sa zajebiste. mowi to plaska kobieta, ktora tez by takie chciala:)

Gość u6j6j
co za problem to sie nie sekś z nim chociaz to nie mozliwe, nie lepiej po slubie:DAle juz były pieszczoty :(

noś dalej push up-y i dziw się i miej kompleksy.......................

Gość a fuuuuj
te cycki z 1 linka sa super, sama mam praktycznie takie same, wielkosc i ksztalt i nie zamienilabym ich na zadne inne, bo je uwielbiam :) a po kiego nosisz te push upy? przeciez z kazdym facetem bedzieszmiec te same obawy bo ten push up to jakby oszustwo, ja nie nosze i przynajmniej wiem ze facet mnie widzacy nie ma nadziei na cyce pameli anderson :P

mi sie podobaja piersi obu pan. wy chyba nie widzialyscie malych piersi. moja dawna dziewczyna miala piersi wielkosci sadzonych jajek. doslownie, nie przesadzam. wazne ze sa i ze sa zdrowe. jak sie facetowi nie podoba, to latwiej zmienic faceta niz piersi.