Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artysta malarz

Zakochałem się w młodszej dziewczynie

Polecane posty

literowka się zdarzą, wybacz, ale ,,a'' jest daleko od ,,o'' czy ,,n'' na klwaiaturze. dlatego pytam czy ,,n'' nie zapomniałeś'':O:O

Gość ehhh Ci faceci
Amant to by byl nekrofilem nazwany ;) :P

Gość Patrykuuuuu
a ja spytam tak co ma piernik do wiatraka

patryczku wypowiedziales sie na temat, ale to jest dojrzaly temat, iec zachowaj ortografie i interpunkcję.

Gość Patrykuuuuu
eee dobra :P zrobie wam dobrze i znikam spac milej zycze ;)

Gość ja mam 25 a moja dziew.13
Dnia 14.09.2008 o 14:55, Gość Artysta malarz napisał:

tzn. ja mam 24 lata a ona 16. Znamy się już od bardzo długiego czasu (a tak naprawdę tp nasi rodzice znają się od ponad 12 lat). Pierwszy kontakt nawiązaliśmy kiedy ona miała 10 lat a ja 18 i zdawałem wtedy na studia. Bardzo ją wtedy polubiłem i zacząłem traktować jak dobrą młodszą koleżankę. I tyle. Dodam jeszcze, że od tamtego czasu dobrze mi się z nią rozmawiało, ponieważ zawsze była naprawdę poważna jak na swój wiek. Na dodatek uczy się w szkole muzycznej i jest bardzo inteligentna. I tak to trwało- taka niby przyjaźń przez jakieś 4 lata. Jakieś 2 lata temu, kiedy nie widzieliśmy się przez jakiś rok i spotkaliśmy się, poczułem jakieś dziwne uczucie. Paulina- bo tak ma ona na imię -jakby jeszcze bardziej wydoroślała i wypiękniała. Pamiętam, że spędzaliśmy ze sobą sporo czasu i wtedy uświadomiłem sobie, że ją kocham. To uczucie prześladuje mnie już jakieś dwa lata i wiem, że to po prostu miłość. Nie wiem jedynie, jak powiedzieć o tym Paulinie. Ma ona teraz 16 lat. Kocham ją do szaleństwa. Nigdy wcześniej nie kochałem tak żadnej innej dziewczyny. Błagam, pomóżcie, nie wiem co mam zrobić!