Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce dzidzie

w którym??!!!!!!!prosze

Polecane posty

Gość chce dzidzie

w którym tyg dowiedziałyście się że jesteście w ciąży?? ja @ miałam ostatnio 13 sierpnia a wspołżyłam tylko 28 sierpnia czy jak teraz zrobie test wyjdzie mi ciąża:):) ???? bardzo chce!!!! do jutra powinnam miec @ mam nadziej że nie przyjdzie!!!

Gość blacksieczka
ja wiedziałam jeszcze nim zrobiłam test i nim zbadał mnie lekarz ;D dziwne ale naprawde wiedziałam ze jestem w ciaży. Gdy w dzien niedostania @ zrobilam test zarejestrowałam sie u lekarza a ten potwierdził ciąże. Tak wiec obecnie zaczęłam 3 miesiac i mam niestety za sobą już szpital... ale poki co wszystko juz jest dobrze ;D Trzymam kciuki by i w Tobie rozwijało sie maleństwo :D

Gość chce dzidzie
czyli jak jutro kupie test i zrobie go we wtorek( oczywiście jak nie odstane @) to może wyjść ciąża????

Gość chce dzidzie
19 dni miną we wtorek od kiedy współżyliśmy

Ja dowiedziałąm sie w 6 tyg ciazy. A test najlepiej jest robic w dniu spodziewanej @ (jesli oczywiscie nie wystapila). co do szans do zaplodnienia to zalezy jak dlugie masz cykle ...

Gość chce dzidzie
zasze dostaje do 15 każdego msc

Gość blacksieczka
zgadzam sie z koleżanką wyżej :D zrobisz tescik i bedziesz wiedziała :D trzymam kcuki ;D

to ze dostajesz do 15 kazdego msca nie mowi mi ile trwaja twoje cykle... Tak, jesli jutro nie dostaniesz @ mozesz spokojnie robic test, bedzie wiarygodny.

Gość chce dzidzie
nie mam tak dokładnie ale nie jest dłuższy niż 31 dni

wiec masz niereguralne cykle. trudno jest wiec okreslic dni plodne. A moge zapytac ile masz lat ? Ze zadajesz takie pytania?

Gość to zrób hcg z krwi
na pewno będzie wiarygodny na 100%

Gość chce dzidzie
nie mam dokładnie. tak od 28dni do 31.zależy. owulacje miałam 15 dnia( czyli tedy kiedy spółżyliśmy) mam 22 lata

Gość chce dzidzie
t jutro lece do sklepu i we wtorek zrobie test:):) najlepiesz rano zrobić czymożna o której godz się chce??

Gość blacksieczka
jesli masz byc kochana w ciazy to i tak bedziesz :D teraz sa juz takie testy ze nie zależnie od pory mozesz robi test :D zrob rano :D hehe szybciej bedziesz wiedziała:D

Niby nie ma okreslonej pory, ale podobno najwieksze stezenie hcg w moczu jest wlasnie rano. Ja swoj roblam wlasnie wtedy i doslownie 5 sekund minelo gdy pojawily sie 2 grube i pieknie widoczne krechy :)

Gość chce dzidzie
Kika-20 - ty masz 20lat?? w który tyg jestes??

Tak, mam 20 i jestem w 12 tyg. tylko ze rzucily sie na mnie swinstwa, bo i grzybica i zapalenie drog moczowych :( i mam kupe lekow... Mam watpliwosci czy je brac. ale nieleczone bardziej szkodzi niz leczone lekami, jak to kiedys ktos powiedzial. W piatek widzialam po raz pierwszy jak moja dzidzia sobie robi fikolki w srodku :) widzialam raczki, nozki i w ogole :)

Gość chce dzidzie
mi taki biały śluz tylko leci i nic więcej. mam nadzieje,że też mam dzidzie w brzuchu:):)