Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gioyh/

serum z witaminą C- Flavo-C, Auriga.

Polecane posty

Gość gioyh/

Witam,mam zamiar kupić serum z witaminą C- Flavo,bo czytałam wiele dobrego o nim,Kto stosował,daje efekty,na ile wystarcza ta mała buteleczka?

Gość ania--26-26
i ja chętnie czegoś się dowiem o tym serum

Gość gioyh/
Żadna nie używała????????????

Gość hehedfs
http://www.biochemiaurody.com/vademekum/brands.html Auriga, Flavo-C Serum - 15ml 103.00zł 288.40zł / 42ml Aqua, Propylene Glycol, Ginkgo Biloba, Ascorbic Acid (15%), Octoxynol 11, Polysorbate 20, Imidazolidinyl Urea pH= 3.1 Prosty skład; konserwowane, nieperfumowane serum w formie olejku; wysoka cena (kilkakrotnie wyższa od naszego serum), znane stężenie witaminy C (kwasu askorbinowego) oraz odpowiednio niskie pH produktu. Producent wprowadza w błąd podając w opisach, że serum zawiera trwałą formę witaminy C rozpuszczalną w tłuszczach, gdy tymczasem użyto kwasu askorbinowego, czyli witaminę C w formie nietrwałej, rozpuszczalnej w wodzie. Serum zawiera dodatek miłorzębu japońskiego. Kupując serum nie mamy pewności jak wiele aktywnej formy witaminy C w nim jeszcze zostało. Producent słusznie zaleca przechowywanie serum w lodówce; okres ważności po otwarciu podobnie jak w przypadku naszego serum wynosi 3 miesiące.