Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ze mną jak z dzieckiem...

Problemy z Przedłużonymi Włosami ! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Ze mną jak z dzieckiem...

Witam! mam wielka prośbę o pomoc! ok 3 tygodni temu przedłużyłam sobie włosy na microringi i mam problem bo włosy mi wypadają. Nie chodzi mi tutaj o to, że podczas mycia lub czesania bo to wiem, że wtedy wychodzą, ale podczas robienia wszystkiego! Dotykam ich i włosy mi wylatują. Co chwile, ktoś zwraca mi uwagę, że moje włosy są na podłodze czy na mojej bluzce. Dziwi mnie to bardzo. Po konsultacji z fryzjerka, która mi przedłużała włosy powiedziała mi, że to jest normalne. Inna, której się spytałam twierdzi, że musiała się spieszyć i dlatego tak jest, że źle zrobiła. Pokazałam jej pasmo włosów (jedno z wielu które mi wypadły (wychodzą mi nie tylko całe pasma z microringami ale i całe kępy)), które mi wyleciało, że nie ma na nim prawie mogole keratyny, tu powiedziała mi, że założy mi te włosy jeszcze raz +5 pasemek dostane gratis, ale co z faktem, że te włosy, które zostały mi na głowie, są w tak małej ilości, że nie wiem czy mi pół głowy zrobi. i wyglądam prześmiesznie z moja długością włosów do ramion z włosami długimi których jest tak mało, że moje własne dominują Dlatego proszę pomóżcie mi, doradźcie, bo nie wiem czy każdemu tak wypada, taka ilość (gdybym wiedziała, że tyle ich wypadnie i możliwe, że nie przetrzymają do pierwszego podciągnięcia to bym ich nigdy nie zrobiła za tyle kasy) czy naprawdę są źle zrobione. POMOCY!!

Gość fifinka
Słuchaj może dlatego wypadają iż fryzjerka która ci je zakładała brała za małą ilość włosów twoich naturalnych do microringu, poprostu nie ma co ich trzymać, jednynym sposobem jest to, żebyś sciągneła je wszystkie i ta fryzjerka założyła ci je jeszcze raz