Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz zrobic

KOBIETKI DROGIE nie wiem co teraz mam zrobic

Polecane posty

pokłócilam sie ze swoim facetem. Poszły wyzwiska z naszych ust,nikt nie krzyczał,ale nasze słowa bolały Nas oboje. Czy ja mam sie odezwac pierwsza i przeprosic??? Nie wiem juz sama:(

On zaczął mi wmawiać,ze ja kochając sie z nim,zamykam oczy zeby marzyc o ex!!!! Ja pierdziele;/ Jak mialam sie nie wkurzyc?;/

to i to niestety;/ Nie wiem czy zrobie dobrze odzywając sie,ale moze powinnam? Jeju nie wiem

Jak taki jest, to nie przepraszaj, bo jeszcze pomyśli, że miał rację. Ale Ci mężczyźni, to czasami dziwni są.

nie ważne kto zaczął, skoro się kochacie powinniście rozmawiac o tym co czujecie. widac jest zazdrosny o twojego ex zastanów się czy nie robisz lub mówisz czegoś co mogłoby tę zazdrośc potęgowac?

Nigdy nie dawalam mu odczuc,aby byl zazdrosny. zapytal mnie tak dokładnie " Bzykal Cie i zostawił?" Ja odpowiedzialam a moze ja jego? Jeju tak smiechem. A ten wstal i zaczał gadac takie glupoty. Ze juz wie jaka ja jestem itp itd. Wyzywalismy sie aaaajjjjj

Gość moze napisz cos nawet samo
Przepraszam

Gość Brunetka 30
ale co to a tekst do kobiety? bzykal....za kogo on cie ma? ile macie lat?

On 32 , ja 24

rok,to raczej nie tak krótko;/

Przeprosic Go,czy siedziec cicho? Kobietki pomozcie mi błagam bo umrę.

mysle ze mozesz pierwsza wyciagnac reke i przeprosic za to co zlego powiedzialas. no ale nie trzeba bylo od razu sie na niego rugac. jak sie pogodzicie to mu wyjasnij ta sprawe z ex, ze o nim nie myslalas i ze Cie denerwuje jak on tak mysli, ze nie bedziesz tolerowac takich bezpodstawnych zarzutow w Twoja strone. Ale powiedz to jak juz sie pogodzicie bo teraz pewnie jest obrazony i nie bedzie chcial Cie sluchac

Gość pręęę
Wiecie jaki popełniacie błąd?Po jaką holerę rozmawiacie o swoich byłych?Przecież wiadomo,że to zawsze boli,nawet po roku.My z moim facetem nie rozmawiamy o swoich byłych,to co było zanim się poznaliśmy nie ma żadnego znaczenia.Wiem tylko,że miał kiedyś 3 lata dziewczynę,on wie,że miałam faceta.Nie wypytujemy się ,bo wiadomo że to by bolało.Też jesteśmy zazdrośni o siebie,po co dolewać oliwy do ognia.Twój chłopak nieładnie się zachował,ale Ty mogłaś odpowiedzieć że nie chcesz rozmawiać o tym co było,zanim go poznałaś,bo tylko on się liczy,Ty już nie pamiętasz nawet imienia swojego ex.To by go ostudziło.