Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOTECZEK19833

staramy się o rodzeństwo dla naszych pociech...

Polecane posty

witam nowo przybyłe a idotów którzy bedą nam tu gadać o morałach żegnamy. po pierwsze wykształcenie mamy a to ze tak napisaliśmy o zwierzetach nie znaczy ze nasze dzieciaki je zameczaja na śmierc. wypad i nie pisać nam tu.....

ciepły polar zlecą te 3 miesiące moja mała ma 3 latka a z którego miesiąca jest córka bo moja z lutego

do kajka.... wybacz ale trzeba pom yslec o zabezpieczeniu jak sie nie chce dzieci. przeciez masz juz jedno dziecko i wiesz jakie sa konsekwencje seksu.... co do mnie ja juz wrociłam z pracy.mam własną firme wiec moge pozwiolic sobie na troche luzu.....

Dziewczyny! Czym się przejmujecie?! Olejcie głupie teksty i złośliwości. One mają ochotę się wymądrzać i Was pouczać bo się przez to dowartościowują ich sprawa - najskuteczniej dziala nie reagowanie wcale. Po co się zniżać do poziomu......... Życze skutecznych staranek. Sama niedługo rodzę (aktualnie 37 tc) więc tym bardziej trzymam kciuki.

hmm...w sumie to sama jestem jedynaczką,dobrze mi w zyciu,nie wyrosłam na egoistke(choc niektorzy tak twierdza dlatego że mam jedynaka),jakos nigdy nie marzylam o licznej rodzinie,kocham mojego syna nad zycie...ciąza przebiegała super,porod leciutki,dziecko okaz zdrowia i inteligencji:)może kiedys jeszcze...nie chyba nie...

Koteczku dziękuję lepiej. Zaraz jadę na wycieczke...może już ostatnią zanim się rozpadnę. A ty jak?

agawa ja też jestem jedynaczką słyszałam że jedynacy to egoiści ale to zależy od wychowania od początku chcieliśmy dwójkę dzieci mała też chce rodzeństwo

tez mam przyjaciolke jedynaczkę i jest teraz w trzeciej (planowanej) ciazy takze to chyba nie ma reguły zawsze chciala miec liczną rodzinkę miala dwoch chlopcow a teraz ma być corcia:)

jest bo nikt nie meczy mojej mamy psa.... tylko mały jak był mały siadał na niego i pies jak go widział sikał pod siebie bo sie go bał a teraz jest juz oki bo juz rozumie ze nie wolno....

Witam , chciałam dołączyc do Was. Mam 27 lat , i jestem w trakcie starań o rodzeństwo dla mojego 2,5 letniego synka Bartoszka. Koteczek , Sylwinka Pozdrawiam.

dziewczyny blagam nie odpowiadajcie pomaranczom!:O one beda tu wchodzic ublizac zarzucac brak wykszatlcenia - po prostu tak juz maja! olejcie to, prosze! bo zaraz sie zrobi calkiem nieprzyjemnie na tym topiku:O nie dajcie sie prowokowac:O

ja bardzo chcę miec drugie dziecko i nie boję porodu tylko kilogramów załapanych po drodze ;-). no a pózniej tego że mój syn jest raczej chorowity i wiodomo jak jedno zachoruje to od razu drugi i szpital w domu. no ale może Bartek z tego wyrośnie.

binia moj tez bartdzo choruje ale to mnie nie odraża i te kilogramy kij z nimi ja waze tyle ile w 9 miesiacu ciazy i co wole byc taka ale mam przynajmiej skarb

binia to na co twój maluch choruje???? boze robia afere z jednej głupiej minki najlepiej nie wstawiajcie wcale minek my musimy siedziec w domku z 3 dni bo taka pogoda mały chory....

binia a jak tam Bartuś moja tez często chorowała na zapalenie gardła stale tylko antybiotyki raz już miała zastrzyki