Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza_one

Jak to jest u Was z tymi życzeniami

Polecane posty

Gość luiza_one

Czy wysylacie swoim bylym życzenia urodzinowe i imieninowe ??? Ja mam dylemat, rozstaliśmy sie, ale od czasu do czasu rozmawialiśmy przez telefon , ja mialam urodziny i dostalam od niego smsa. Potem dzwonil , coś napomykal o powrocie, że chcialby itd, ale potem wyszlo na jaw , że w pewnej sprawie dość ważnej , o której rozmawialiśmy oklamal mnie. Dzwonil potem, nie odebralam telefonu, klamstwa nie toleruje. No i teraz ma imieniny i nie wiem czy mu wyslać takiego urzedowego smsa czy nie. Nie chce potem slyszeć od wspolnych znajomych jaka to jestem bo on mi wyslal mimo to ,że nie byliśmy razem a ja nie,w końcu byliśmy razem dosyć dlugo, co byście zrobili ????

no pewnie wyslij, ale przemysl.. Jesli wyslesz okaze sie, ze to co mowilas o klamstawych itd nie ma znaczenia. A ja orzypuszczam, ze masz sentyment... ja byl olała serdecznie kolesia, ktory mnie okłamywał phi też coś życzenia "zycze ci pogody ducha, bys mnie kłamał tak jak mucha, we dnie w nicu, po południu - kłam mnie dalej - dobry ZUCHU" :D polecam ":_))

Gość luiza_one
Czy to poniżenie to nie wiem, takie zwykle wszystkiego najlepszego z okazji imienin kropka. Nie chce wlaśnie jakichs opini , że pamieta sie o kimś z kim sie bylo a on mi wysla mimo to, że nie byliśmy wtedy w dobrych stosunkach nie wiem co mam zrobić hmmm