Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona111

krwawienie po pierwszym razie

Polecane posty

Gość juqgfcjbvsfv
Witam. Mam takie pytanie .... Po pierwszym razie, zaczelam krwawic ale w niewielkich ilosciach, jednak niepokoi mnie to , ze dzien potem wystapily u mnie ciemnobrazowe uplwy ( moze to plamnienie ? ) . Chcialabym sie dowiedziec czy to nie jest czasem objaw ciazy, czego sie strasznie boje :(

Gość moja droga dzień po
seksie trudno mówić o ciaży.... Więc akurat takie obawy sobie daruj i sie moze jednak doucz. A zastosowaliście antykoncepcje? Plamienia u ciebie są związane prawdopodobnie z przerwaniem błony. Ja tydzień czasu po pierwszym razie miałam krwawienie i plamienie

Pytanie jest, Drogie Panie :) W zeszłym tygodniu mój chłopak był we mnie palcami. Trochę Go poniosło i nie był zbyt delikatny.. Nie wiem, iloma palcami był naraz, ale bolało, tym bardziej, że wcześniej był we mnie może ze dwa razy, za każdym razem jednym palcem i było to 2 miesiące temu. W każdym razie w zeszłym tygodniu krwawiłam po tej zabawie całą dobę i byłam dosyć obolała po Jego "namiętnych zabawach". Kilka dni później znów był palcami, znów krwawiłam. Wczoraj próbowaliśmy się kochać. Mój pierwszy raz, Jego z pewnością nieee. Próbowaliśmy - to dobre określenie. On bał się zejść na dół, żeby sprawić mi przyjemność i rozluźnić, bo bał się bliskiego kontaktu z krwią. Chyba z dziesięć minut produkowaliśmy się i za cholerę nie mógł we mnie wejść. Z podniecenia zostało tylko zdenerwowanie i strach przed potokiem krwi. Gdy już udało nam się go wprowadzić, poruszał się we mnie może z pięć minut. Fakt trochę bolało, ale ten ból miał w sobie coś przyjemnego, nie chciałam przestawać :) Słabo wyczuwałam Jego ruchy we mnie, tak jakby miał za małe pole manewru, jakbym nie była wystarczająco "rozszerzona". Po zmianie pozycji nie mógł już wejść. Szloch, płacz, zgrzytanie zębów, bo miało być trochę piękniej :P dobra, żarciki na bok. Po tym oczywiście krwawiłam, a co.. Pytanie jest takie: czy On przerwał mi błonę palcami tydzień temu i jest to świeża ranka, dlatego krwawię i powinnam dać na wstrzymanie z seksem i zabawami, czy może jednak coś jest nie tak i powinnam iść do lekarza? To dla mnie ważne, chciałabym już Go bzyknąć bez żadnych problemów ];> liczę na Was!