Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titiya

PO CZYM POZNAC ŻE FACET OKAZUJE ZAINTERESOWANIE TYLKO PO TO...

Polecane posty

Gość titiya

ABY POJSC DO ŁÓŻKA ? MOŻE ZNACIE JAKIES SYMPTOMY, OZNAKI ZE JEMU MOZE ZALEZEC TYLKO NA JEDNYM. JESTESMY ZE SOBA MIESIAC I ON OD JAKIEGOS TYGODNIA O WIELE BARDZIEJ ZACZAL SIE STARAC.

nie okłamujmy się przecież w związkach damsko-męskich chodzi tylko i wyłącznie o łóżko... kopulację... zapłodnienie... i przedłużenie gatunku tylko to wszystko jest opakowane w kulturowy lukier

Gość alchemist
potym mozna poznac ze robi maslane oczka i jest kokieteryjny do przesady:)

Gość titiya
nie, moze nie jest kokieteryjny do przesady ale od jakiegos czasu jest nie do poznania, pisze mi smski na dobranoc, mowi slodkie słowka i zabiega o mnie jak nigdy . Dziwne.

Jeśli wsadza łapę pod bluzkę ew. majtki? Pisze/mówi często o seksie? :P

Gość asasasasasasas

Gość asasasasasasas
jak mu czesto stoi przy tobie

Amant - słyszałam niedawno opinię, że każdy normalny facet, przebywając z ładną dziewczyną, myśli głównie o tym, jakby tu ściągnąć jej majtki :P PS. Od tej pory nie zakładam bielizny na spotkaniach z mężczyznami :classic_cool:

Gość Porcelankaaaaaaa
Dziewczyno, zamiast się cieszyć, że facet o Ciebie zabiega to Ty szukasz jakiegoś w tym haku .? :/ Po prostu poczuł, że mu na Tobie naprawdę zależy i zaczął się bardziej angażować i oczywiście starać o Twoje względy... nie rób z igieł wideł ... Przykro mi, ale takie zachowanie o niczym złym nie świadczy... Rozumiem gdyby początkowo Ciebie namawiał do seksu, był nachalny a Ty byś odmawiała i wtedy się zróbił bardziej uczuciowy... A skoro wszystko idzie jak najbardziej prawidłowo chronologicznie, zapoznanie się, bycie parą i po miesiącu większe zaangażowanie to nie szukaj problemów na siłę !

Gość alchemist
on po prostu chce Cie sztychąć :D