Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo24

wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość karo24

mam ogromny problem z wypadajacymi wlosami.trwa to juz jakis rok.odkad pamietam mialam zdrowe,lsniace wlosy,dzis podczas kazdego mycia glowy boje sie otworzyc oczy...w wanie jest ich tak strasznie duzo.PROSZE POMOZCIE

Gość mirabelfa
Jesli dzieje sie to na taką skale to czemu nie wybierzesz się do lekarza? To chyba najrozsądniejsze wyjście. -------------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=9bqiM9_7MDM&e

Gość karo24
no wlasnie! niby takie proste,a jednak?obecnie mieszkam za granica,a niestety w karaju,w ktorym przebywam wizyta u lekarza konczy sie na wstukaniu symptomow do komputera i losowe wybranie lekow.wiem cos o tym bo przez okres kilku miesiecy leczylam sie na bol plecow i faszerowano mnie co tydzien innymi tabletkami.Na pewno z mysla o tym ze w koncu ktoras poskutkuje.W efekcie koncowym musialam pojechac do Polski i zrobic rezonans.Teraz niestety nie mam mozliwosci szybkiego powrotu do kraju wiec liczylam na jakies dobre rady ludzi,ktorzy tak jak ja musza uporac sie z tym problemem.Ale widze ze w ten sposob nic nie zdzialam.Nastepna zlota rada bedzie typu...kup sobie rzadszy grzebien????!!!

ja ostatnio byłam z tym samym u dermatologa i napisze ci co on mi a raczej ona poradziła a tak więc kazała mi kupic Dercos Vichy Aminexil to są te ampułki co wciera sie w skóre głowy (1 ampułka dziennie), przepisała mi tez selen z witaminą E, kazała jesc galaretki obojętnie jakie bo wiadomo ze chodzi o żalatynę.Oczywiscie pytała sie czy zdrowo sie odżywiam czyli wniosek z tego taki że musisz jesc duzo warzyw i owoców.Ja na własną ręke kupiłam sobie tez odżywkę Wax dzisiaj użyje jej drugi raz takze nie wiem czy ona cos daje chociaz opinie o niej są super.Aha i dermatolog kazała mi tez łykac witaminę B.Jak skoncze te ampułki to idę do niej na kontrolę.

Gość karo24
Vichy juz stosowalam,nawet dwie serie i nic nie pomoglo.Maseczke Wax tez przerobilam-duze i male opakowanie.Poprosze mame zeby wyslala mi witamine B,no i zaczne jesc galaretki jesli mowisz,ze to pomaga.Odezwe sie za jakis czas i napisze czy pomoglo.A tym czasem DZIĘKÓWECZKI WIELGUSIE!!!

Gość pfffffffffff
witamine B to akurat bez problemow kupisz w za kazda granica ;)

Gość Siuup
Trwa to już bardzo długo bo rok to nie jeden dzień więc czemu jeszcze nie poszłaś na badania. Pierwsze lepsze specyfiki polecane przez innych mogą nie pomóc skoro nie wiesz jaka jest przyczyna wypadania włosów. https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI