Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhtht

sposoby na lepszy sen ??

Polecane posty

Gość hdhtht

juz jakis czas mam problemy ze snem ... budze sie kilka razy w ciagu nocy .. jak sobie poradzić?

Też tak miałam,pomogły mi tabletki Nasen-na receptę.Po ich zażyciu śpi się głębokim snem i nie ma mowy o przebudzeniu się w nocy.

Gość rada nr1
próba seksu z alkoholikiem: po jednym chuchnięciu odorem w usta momentalnie odwrócisz się duupą do niego i zaśniesz.

Gość rada nr2
dotlenienie organizmu na rowrze, pedałując 0,5h ciągiem w tempie 130ud/min serca, później ciepła kąpiel i zaśniesz jak aniołek

Gość rada nr2
Tabletki obciążają żołądek i wątrobę, więc lepszy specyfik ziołowy: intractum visci

Gość Cataflam
Juz od wczesnego popłudnia nie pij herbaty ani kawy - tylko zioła np. melisę :) Możesz też wypróbować inne uspokajace mieszanki nasenne do picia np. z Vitaxu :) wieczorem pij ciepłe mleko z miodem, np. do kolacji i po kolacji... Codziennie przed snem porządnie wywietrz sypialnie i dbaj o to, żebyś ty też była dotleniona - jakiś mały spacer przed snem nie jest głupim pomysłem;) powinno pomóc:)

Gość a ja..
mam oryginalną receptę: 1.taniec 2.gimnastyka. 3.pływanie 4.sport miłosny

Gość MartaZgierz
W moim przypadku najlepiej działają ziołowe tabletki bez recepty. Co jakiś czas odwiedzam ranking takich środków http://nabezsennosc.com.pl/ i sprawdzam, czy nie pojawił się jakiś nowy i skuteczniejszy środek. Boję się zażywać silniejsze leki, bo sporo się słyszy o tym, ze uzależniają i negatywnie wpływają na nasz organizm.