Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amigru

Czy ktoś wie o tabletkach Lepto 3/1 ??

Polecane posty

Haili, głodówki nie polecam; zrzucisz tylko wodę z organizmu, a potem zaczną zanikać mięśnie i organizm zwolni - nawet z minimalnej ilości jedzenia będzie robił zapasy. Ja oprócz tabletek stosuję dietę nie łączenia węgli z białkami. Staram się zresztą jeść warzywa, owoce, białe mięso i ryby. I nie może to być tylko czasowa dieta, a sposób na życie. No i oczywiście zero słdkości. Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Gość mimi123
hejka wszystkim! jakimś cudem kupiłam az 4 opakowania lepto. kompletnie mi nie pomogl. tzn, w pierwszym tygodniu schudlam 4 kg, przez drugi przytylam kilogram, a przez polowe trzeciego - przytylam 4 kg. masakra;/ nie wiem co mnie do tego podkusilo zeby je kupic. czy komus w ogol pomogly? mam nadzieje ze zwrócą pieniądze bo nie malo na ten cudowny lek wydalam. hali - mam ten sam problem. tyle ze ja przytylam 10 kg w dwa miesiace, zmienilam tabletki na inne, i juz nie tyje, ale te 10 kg musze zrzucic! teraz t juz wygladam jak beczka:( pozdrawiam wszytkich i szczesliwego nowego roku!

Gość LOLaga
Witam wszytskich :)czytałam artkuł o tym leku w gazecie:)powiem szczre ,że wygląda to obiecująco:)::)jedna paczka tabletek na tygodniowa kurwacje w której chudnie sie 5 kg kosztuje 75 zł, a w na dwatygodnie rezultat (10 kg!!)135zł i tak w góre.........

Gość junioreczkowa
kochane kobietki wszystkie piszecie.. no prawie wszystkie że zamówiłyście i stosujecie... a ja tak grzecznie zapytam i grzecznie mi odpowiedzcie JAK TO ZAMÓWIĆ????? bo przytyłam po ciąży i sie sobie nie podobam i przed mężem sie wstydze rozebrać masakra.... pewnie nie które kobiety wiedzą co czuję. więc kochane kobietmki dajcie namiar na te tabletki, z góry dziekuję i pozdrawiam!!! :)))

Gość marmelady
a ja jestem zadovolona, bo dzieki tym pigulkom zrzucilam wage. 4 tygodnie uzywalam te tabletki, mniej jadlam, od 6 zadnego zarcia, pilam herbatki figura, duzo sportu ,biegania, rano wstalam, bieglam pieszo na prace, tam duzo zapieprzalam,wracalam do domu i tam sie zapieprzalam az do samego wieczoru...uzywalam ponad miesiac krem od celulitu nivea, i waga wizualnie zaczela spadac...z pomaca pigulkuw zrzucilam okolo 6-7 kg za 4 tygodnie, a gdy mi sie skonczyly tabletki, nadal staralam sie nie zmieniac codziennosci i moja waga jest o teraz o 16 kg mniejsza niz przed tem...jestem happy z tego=)

Gość Wercia:P
Nieprawda że Zelixa jest dobra brałam ją schudłam co prawda 20kg ale wróciłam do wagi.... Także nie polecam;/;/

Gość Aga 2183
Nie wiem nic o tych tabletkach, ale ja zamowilam sobie na angielskim ebayu kawe leptin slim coffee- sprowadzana z Hong Kongu. obniza niby cholesterol i dziala troszke jak antydepresant tzn lzej znosi sie dietke, spala tluszcz. po tygodniu stosowania ubylo mi 5 kilo i faktycznie roznica jest ogromna. Wreszcie mam wciecie w talii, a nie opone i nogi bardzo mi zeszczuplaly. Przez 19miesiecy od porodu probowalam wielu srodkow typu linea, alli i nic a po tej kawce w tydzien takie efekty. Jest smaczna i trzeba ja wypic z rana 30minut przed jedzeniem. cena na polskie to jakies 30- 35 zl ale sie oplaca. Acha bo ta nasza polska slim coffee to sciema i g... daje! Powodzonka wszystkim walczacym z kilogramami

Gość Tecla
Witam.

Gość Tecla
Slyszalam ze niektorzy, rownocześnie ze stosowaniem rozmaitych srodkow odchudzajach stosuja takze srodki przeczyszczajace. Czy ktos ma jakąs wiedzę na ten temat ?

Gość Tecla
MALUUDA . Na jaką genetyczna chorobe chorujesz, bo ja bylam w szpitalu i rownież powiedziano mi ze prawdopodobnie mam chorobe genetyczną i będę niebawem diagnozowana . W szpitalu dowiedzialam sie że dużo leków na schorzenia neurologiczne powoduje tycie więc chciałabym wiedzieć jakich lekow ewentualnie unikać. Może twoje doswiadczenie mogłoby mi się przydać. Pozdrawiam.

Gość gość
nie bierz środków przeczyszczających. dbaj trochę o zdrowie. mi sama slimcea pomaga utrzymywać dobrą wagę.