Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość THE END...

kto z kim do slubu

Polecane posty

Gość THE END...

chcialbym sie zapytac jak to u Was bedzie wygladac w jakim" skladzie wchodzicie do kosciola" kto Was bedzie prowadzic?, czy pan mlody przyjezdza do domu czy widzicie sie w kosciele? a moze tata was bedzie prowadzil? a z domu jak bedziecie wychodzic? co ze swiadkami? kto z kim w samochodzie?

Gość u mnie bylo tak

Gość u mnie bylo tak
najpierw pan mlody z mama potem moja mama z tata pana mlodego potem swiadkowie potem dzieic z obraczkmai a na koncu ja z tata

Gość NIKE...
u mnie bylo tak ze najpierw nazeczony przyjechal do mnie do domu z rodzicami, przyjechali tez swiadkowie, rodzice nas w domu poblogoslawili, no i potem do kosciola, w aucie jechalismy My( mlodzi) i swiadkowie, no a w kosciele, najpierw szla swiadkowa z panem mlodym a potem ja (panna mloda) z moim tata.

blogoslawienstwo u nas w domu, moj wczesniej pojedzie po rodzicow, a moi rodzice dojada na okreslona godzine. Do do kosciola: ja pojde z tata (w sumie to nie jest polska tradycja, ale wiem ze moj tata strasznie sie cieszy ze poprowadzi swoja corcie do oltarza i to mi wystarczy). Wiem jednak ze nie kazyc N. sie zgadza by to ojciec prowadzil a nie on sam .. wiec to zalezy jak sie umowicie.

Gość d.i.u.p.a.
no wlasnieto sie powinno odbywac? ja mam slub w swieta i tez niewiem jak to ulozyc kto z kim jedzie i kto kogo prowadzi jak to bylo u was?

Gość co z tym zrobic...
ciekawy temat malo wypowiedzi, jak to bylo lub bedzie u was tez jestem ciekawa