LenaGrian 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Witam :) Od jakiegoś czasu zrzucam kilogramy.. zrzuciłam 10.. zostało mi jeszcze 10 do zrzutu.. Dałam sobie czas do sylwestra.. :) Mam po 9 dni na kilogram :) NA PEWNO DAM RADĘ :D Jak ktoś chce się przyłączyć.. zapraszam.. W jaki sposób schudłam już 10 kilo? nie jem: - mąki - ziemniaków - cukru - chleba - po 18:00 nic nie jem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DietkaDietka 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 a w jakim czasie schudłaś 10 kg? pociesz mnie i powiedz ,że na początku cieżko Ci było zrezygnować z wyżej wymienionych produktów...:) i że po jakimś czasie przechodzi na nie apetyt...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 o fajny topik:)) ja dopiero (juz) schudłam 3 kilosy:) sylwek ok a potemmam 18 kolegi:) i tez musze fajnie wyglądac. ja wole powolutku chudnąć:) moja dieta jest moało restrykcyjna ale skuteczna przynajmniej:) rano dość duże śniadanko, potem w szkole dwie kromeczki z serkiem almette i jabłko. i około 15 obiadek normalny. kolacje mało albo nic (zależy jak wytrzymam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaGrian 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 DietkaDietka - :) tak.. na początku faktycznie było trudno.. ale nie dałam się.. starałam się to rzucić po prostu.. rzucić jedzenie niektórych rzeczy tak jak rzuca się papierochy np.. choc sama nigdy nie paliłam ale wiem jak się znajomi męczyli.. Każdy ma swój nałóg.. czasem jest nim jedzenie.. ale jedzenie czegoś takiego jak cukier jak wiemy nie prowadzi do niczego pozytywnego, wobec zego po co to jeść? i faktycznie.. po jakimś czasie.. na prawdę się odechciewa.. a jak zjadłam raz chleb po długiej przerwie.. myślałam ze zwymiotuję.. tak mi było niedobrze.. bolał mnie brzuch, dostałam wzdęcia.. od razu zrezygnowałam.. Nie jem tych rzeczy które wymieniłam w poście wyżej.. wsio inne.. jem normalnie, a te 10 kilo.. schudłam w dwa miesiące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DietkaDietka 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Conni no to super! Ja z tuszą nigdy nie miałam problemów tyle,że od jakiegoś czasu przestałam dbać o linie i tym sposobem trochę sflaczałam,dostałam nie apetycznego sadełka i uda mi spuchły- a wiadomo my kobiety tego nie lubimy!!! (kiedyś mogłam nie jeść słodyczy i zyłam- ale jak sie przyssałam to kilka razy w tyg cos zjem:( najwyższa pora zerwać z tym:) a możesz napisać jak np wygląda jeden dzień Twojej diety? bo chleb to chyba można zastąpić na sniadanie np jajkami,serkami wiejskimi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nifredil Napisano Wrzesień 15, 2008 Witajcie dziewczyny, jeśli pozwolicie to się do was przyłączę. Też planuję zrzucić 10 kilo, albo więcej, a od kwietnia już schudłam 12 kg. Moje topiki coś zamarły, a bez wsparcia smutno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lavera 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Chciałąbym zrzucic 5 kg,bo juz zrzuciłąm 7 ale znowu tyje,niewiem juz co robic zeby nie zajadac smutków.Doanczam sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaGrian 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Nifredil i Lavera :) Witajcie Ten topik jest z założenia obliczony do sylwestra :) potem zakładam nowy jeśli w ogóle będzie trzeba odchudzać się dalej. Najgorsze wątki to te co się ciągną w nieskończoność :) Poza tym.. kto by się chciał odchudzać wieki :D Jest cel , jest termin i trzeba się spiąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DietkaDietka 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Hejkaa ja sie dzis zważyłam to mam 56,5 kg!! z czego jakieś 6 kg to sam tłuszczyk! :) Zjadłam pyszne sniadanko: dwa jajka na twardo polane leciutko keczupem(bo nie lubie takich suchych) i do tego jeden ogórek.. to było jakieś 250 kcal... choć nie chce mi się bawić w liczenie kcal:) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość telezmora Napisano Wrzesień 16, 2008 dietkadietka... wiesz, że ogóreczki mają bardzo mało kcal.. nie wiem jak ketchup bo to różnie bywa, ale chyba około 200 kcal będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DietkaDietka 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 telezmora- no własnie tym bardziej ,że tego keczupu może wyszła łyżeczka... napewno ma mniej niż majonez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaGrian 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Ja nie liczę kalorii :D za leniwa jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaGrian 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ważę 80,5 kilo .. znaczy że mam więcej niż myślaam do zrzutu :D 12,5 kilo łącznie , ale dam radę :D wychodzi po cztery kilo na miesiąć do końca roku.. LUZIK!!!! Jak u Was dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Cooni..gratuluję! Właśnie miałam Cię zapytać o wagę...ale już jest odpowiedź. Ja doszłam do pewnego...stanu i waga ani drgnie! Musiałąbym już nic nie jeść... Powodzenia, Dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach