Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaxxxxxxxxxxxx

prosze pomozcie jak wytępić myszy

Polecane posty

Gość onaxxxxxxxxxxxx

zrobiło sie zimno no i oczywiscie pchają sie do domu ma moze ktos jakis sposob zeby je wytepic łapki juz nie wystarczają jak zlapie sie jedna zaraz pojawia sie nastepna moze macie jakies sposoby zeby je odstraszyc zeby nie chciały wchodzic do domu kot odpada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomocy

Gość onaxxxxxxxxxxxx
halo nikt myszy w domu nigdy nie miał

Gość vvvvv
nikt, bo mamy koty

rozsyp po kątach trutkę i tyle. myszy to jedzą, giną i usychają - nie gniją więc nie śmierdzą

Gość myszy odstrasza wrotycz
Dobrze byłoby porozkładać kwiaty wrotyczu - jego zapach odstrasza myszy. Tylko nie wiem czy teraz jeszcez znajdziewsz kwitnacy wrotycz. Zbiera się go latem i zasusza w celu odstraszania myszy.

po cholerę te szamańskie metody? trutka na myszy to kwestia kilku zł, rozsypujesz po kątach.. głównie w piwnicy, myszki to jedzą i nawet jak zdechną w jakiejś dziurze to nie śmierdzą, bo to je od razu mumifikuje.

Gość onaxxxxxxxxxxxx
co do trutki w domu mam małe dziecko ktore zajrzy w kazdy kąt i boje sie zeby nie zjadlo tej trutki ale z tą klatką to ciekawe gdzie moge takie cos kupic

Gość onaxxxxxxxxxxxx
a co do kota to moja znajoma ma w domu i ten sam problem co ja -myszy ten kot tak jest obzarty ze nawet mu sie nie chce podniesc a juz nie ma mowy o łapaniu myszy takiego kocurka by trzeba tydzien głodzic zeby mu sie chciało zapolowac na mysz a ja by nie miała serca tak robic

Gość tawarisz kaczyniec
pokarz im się nago na pewno uciekną :classic_cool:

Gość tawarisz kaczyniec
fuj zjadasz myszy :o

Gość onaxxxxxxxxxxxx
a ty się naucz ortografii głąbie jak juz chcesz komuś doradzać

Gość onaxxxxxxxxxxxx
wczoraj zainwestowałam w trutkę mam nadzieje ze poskutkuje jak na razie jedna złapała sie na łapke wyczytałam też ze myszy nie znoszą zapachu jałowca chyba więc wybiorę sie do lasu po te krzaczki

Gość onaxxxxxxxxxxxx
do czego

Gość Tyka
Mam ten sam problem czy nikt nie potrafi pomóc???Te wredne cholerniki siedzą u mnie między regipsem, a ścianą.Pomocy!!!!!!

Gość hyccu
Ja proponuję użyć środków firmy http://vigonez.com są naprawdę skuteczne. Można je bezpiecznie stosować zarówno w domu jak i na dworze.

Gość gość
Kot jest idealny. Nawet jezeli nie poluje (przejedzony) to jego zapach sprawia, ze myszy nie czuja sie w takim domu dobrze.

Gość gość
Guzik prawda z tym kotem. U mojej rodziny maja kota w domu a mychy i tak tancuja,nawet kolo niego.

Gość gość
leniwego kota maja rozloz lapki, bo jak rozlozysz trutke to bedziesz miala mysie tr***** po katach

Gość gość
Ja zastosowałem z polecenia nowość dwuskładnikową trutkę na myszy i szczury MUSKIL, fenomen tej trutki jest taki że gryzonie giną po 2-3 dniach. Wszystkie inne trutki o opisie mają że śmierć następuje po 4-5 dniach. W tym przypadku 2 dni mają znaczenie :) Trutkę kupiłem w necie http://eddd.pl/null/product/info/860/Muskil_pasta_3kg

Gość gość
polecam po prostu wybrać firmę, która się tym zajmuje - ja tez miałam myszy w piwnicy, wiec na szczescie DDD usługi mi polecił znajomy, nie patrzyłam nawet jak to robią, bo się panicznie boję mysz, ale minęło już sporo czasu i mysz nie ma ;)

Gość arekjarek
Ja tez miałem problem. DDD usługi bardzo dobra firma. Niestety żadne "domowe" nazwijmy to sposoby nie działają, więc warto z profesjonalnych usług firm skorzystać, pzdr

Gość Tomson

Ja dołączam się do opinii kolegi powyżej, żadne domowe sposoby nie poradzą sobie z gryzoniami, trzeba do tego profesjonalistów. U mnie też była firma DDD usługi, wszystko poszło jak należy, sprawnie i bez ceregieli.