Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looookkkk

PRACA TYLKO PO ZNAJOMOŚCI !

Polecane posty

Gość looookkkk

tyle szukam, od kwietnia, nie ma szans, nie znjadzie się dobrej roboty bez znajomości, ciągle tylko odzywają się na agenta ubezp. trace już cierpliwość, ile można szukać. Chodzę na rozmowy, ide na drugą a potem cisza! nawet wtedy kiedy wydaje mi sie że poszło mi b.dobrze firma się nie odzywa...Mam dość...kuźwa gdzie jeszcze szukać!? jestem na każdym portalu..Najczęściej odzywają się agencje pośrednictwa pracy, które proponują marną kase...

Gość Mar 30
ja tez szukalem , mase cv wyslalem , po rozmowach bylem zadowolony a potem nie oddzwaniali. ale w koncu usmiechnelo sie do mnie szczescie . w sumie to nigdy nie wiadomo kiedy firma do nas sie odezwie.... a jaka prace chcesz robic i co umiesz?

Gość asdddsfgsdfg
lubię nestle

Gość looookkkk
mam 27 lat, pracuje w rządowej agencji na stanowisku specjalisty od nie dawna, wcześniej jako asystentka, biuro projektów finan., pożyczki itp. Angielski znam w stopniu komunikatywnym. Pracy szukam...wszędzie..banki, logistyka, HR, ubezpieczenia - praca stała, żaden agent, czy mobilny doradca klienta. No i albo mam za duże wykształcenie albo za małe, nie wiem nie mam pojęcia. Generalnie kilka firm się odezwało, ale w porównaniu do wysłanej ilości CV - to niewiele. Nie wiem już gdzie szukam, a nikt znajomych też nie chce załatwić no i takie błędne koło. Chciałabym zarabiać 3500 brutto to chyba nie za dużo jak na W-we. pozdrawiam.

Gość ggggggggjhhhhhhhhhhhhhhkk
a jaki kierunek konczylas? masz mgr ??

Gość Mar 30
masz doswiadczenie z tego co piszesz... masz racje czasem zbyt duze kwalifikacje moga przeszkadzac. 3500 brutto to pewnie niewiele jak na w-we chociaz u mnie takie zarobki maja czesto kierownicy. ciesz sie narazie z tego co masz i wysylaj te cv . w koncu cos sie trafi. ja wyslalem 100 cv i trafilem .

Gość Posłuchajcie
A jak wysyłacie te CV, pocztą tradycyjną czy raczej przez maila? Nigdy wcześniej tego nie robiłem i chciałbym się zorientować. Proszę!

Gość Mar 30
Ja tylko droga elektroniczną. w moim przypadku sie sprawdzila , a poza tym jest to tania metoda bo jesli juz oplacam internet to po co mam wydawac pieniadze na znaczki.

Gość Posłuchajcie
A jak wyszukujesz adresy mailowe, na które wysyłasz? Tylko Google czy jakieś masz podpowiedzi w tym kierubku?

Gość Mar 30
www.praco.pl, gazeta.praca.pl, www.pracuj.pl itp.

Gość Mar 30
wysyłam na takie gdzie spełniam wiekszosc wymagan

Gość Posłuchajcie
Super! Dzięki!!!

Gość lljghj
no i wysyłaj do firm, które Cie interesuja...nawet jak się nie ogłaszają z pracą...