Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustowana i przytloczona

JAK SPEDZACIE CZAS ZE SWOIMI POLOWKAMI?

Polecane posty

Gość sfrustowana i przytloczona

Co wspolnie robicie aby sie nie nudzic? Wiadomo, nadchodza teraz chlodne dni, wiec wiecej czasu spedza sie w domu. Co robicie aby milo spedzic czas i nie nudzic sie? Jakies rady? Pomysly?

Gość kaszankaaa
bitwa na poduszki ! to jest to ;)

jak zimno to mozna razem pod kocykiem poleżeć, pijąc gorącą herbatkę :) to sprzyja przytulankom :P Bitwy na poduszki to tez dobry pomysł - nam się zdarza często poduszkowa bitwa albo takie wzajemne spychanie sie z łóżka bo oboje wolimy leżeć po zewnętrznej stronie (a nie od sciany). Śmiesznie jest wtedy ;) Czasami rzucam facetowi wyzwanie - pojedynek w Fifie na komputerze... i tak zawsze przegrywam :P No i poza tym można rozmawiać, rozmawiać, rozmwiać...

Można uprawiać seks :D Albo kupić playstation 3 i nawalać się w jakieś bijatyki :) Oglądać filmy Gotować razem, to świetna rozrywka zwłaszcza jak się jest w tym bardzo początkującym Siedzieć na kafe i nabijać się z ludzi Ale mam wrażenie, że jak 2 osoby nudzą się swoim towarzystwem i nie wciąga ich wspólna rozmowa, to żadne wspólne zajęcia tego nie posklejają... co innego jako pewne urozmaicenie. Ale jak partner nie jest po prostu przyjacielem, z którym fajnie jest się spotkać, otworzyć jakieś piwo czy co kto lubi i pogadać, to marnie to widzę.

faceci lubią takie pseudo-przepychanki na łóżku - jakieś tam zapasy (mój tak nazywa zabawę, w której on sie kładzie, ja go mogę jak tylko chcę uwięzić, a on się uwalnia w ileś tam sekund - jak dla mnie bardziej męczące, niż fajne ;) ), walki na poduchy ...

ja lubię czasem z nim np. pograć w scrabble, w karty, uwielbiam wyskoczyć na rolki (jeśli nie pada oczywiście) ...

>> faceci lubią takie pseudo-przepychanki na łóżku Potwierdzam 🖐️ Ja ze swoją lubimy bawic się w tzw "Ustawki" :classic_cool: Ja kastecik i pałke, ona nóż i łańcuch. Aaaahhhhh to dopiero jest adrenalina :classic_cool:

o właśnie! Gotowanie :D U nas to wspólne gotowanie się kończy na tym że On gotuje (bo ze mnie to kucharz nie za dobry), a ja mu gadam nad uchem albo go np. mąką dekoruję :D Zdarza nam się czytać jakieś głupawe gazety i sie nabijać z ludzkiej głupoty :) Zimą mimo tego że zimno można wyjść na pare minut , porzucać snieżkami, potarzać się w sniegu a potem się razem nagrzewać pod kocykiem przy winku ;)

Gość likto
jak ktos nie potrafi byc ze soba to zadne rozrywki nie pomaga

Gość iluiminatorr
mnie nudzi nuda z moja laska ona do mnie przychodzi ja gram na kompie a ona patrzy mi sie w monitor nienawidze tego:o

klasycznie raczej:O...ja się uczę, a ona się chłodzi...ale w niektóre wieczory otwiera się dla mnie ,a wtedy ogarnia mnie zgubna gorączka i zatracam się z nią w szaleństwie...tylko rano kiedy otwieram przekrwione oczy i czuję, że żar podniecenia zmienił się w żar pustyni....patrzę na nią i nie mogę pozbyć się myśli, że moja wczorajsza namiętność jest w gruncie rzeczy taka...pusta;)

Gość podnosimyyyy
czekam na więcej propozycji ciekawych :)

Gość Margariteczka
Likto-masz życiową prawdę że jeżeli w związku jest zle to nawet wymyślone zabawy igraszki nie pomogą,dwoje ludzi gdy jest im dobrze to się nigdy nie nudzą my tak mamt że się nie nudzimy jest ok....

Gość To zależy ...
na co mamy ochote (jesteśmy 37 lat po ślubie i nie przypominam sobie żebyśmy kiedykolwiek się nudzili) Np. oglądamy wieczorem jakiś fajny film na DVD do tego drinck czy kieliszek dobrego wina (jak mamy ochotę to nie jest norma), albo idziemy do kina np. dzisiaj :), wczoraj byliśmy w muzeum, a potem poszliśmy na kawę do kawiarni, spotykamy się ze znajomymi, przyjaciółmi, czytamy ksiązki (lubimy cztać) dyskutujemy na ten temat, w następną sobotę idziemy do teatru, a za 3 tygodnie do opery ...

Gość olejzpierwszego
no albo sam przed snem wypijam ze 200ml albo wpadam do kolegi i pijemy razem